Пангасіус в клярі на сковороді – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Пангасіус в клярі на сковороді – це дуже смачне і швидке в приготуванні блюдо для сімейного обіду, вечері або ситного перекусу. Риба виходить дуже ніжною соковитою всередині і хрустким зовні. Щоб приготувати просте блюдо в домашніх умовах, використовуйте готову кулінарну збірку з чотирьох рецептів з покроковими фотографіями.

Філе пангасіуса в клярі на сковороді

Філе пангасіуса в клярі на сковороді порадує вас ніжним смаком і привабливою рум’яною скоринкою. Апетитну рибу можна подавати з гарячими гарнірами, овочами, соліннями або просто з чорним хлібом. Для приготування домашнього страви з риби, беріть на замітку наш перевірений рецепт.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Пангасіус ⅘ кг
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Молоко коров’яче ½ склянки
  • Кріп 3 гілки
  • Борошно 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Коріандр мелений за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Філе пангасіуса попередньо розморожуємо, промиваємо і розбираємо на порційні шматочки.
  2. Підготуємо необхідні продукти для кляру: яйце, молоко, борошно, сіль, спеції і зелень.
  3. Вливаємо молоко в глибоку миску. Розбиваємо у нього куряче яйце. Збовтуємо до однорідності.
  4. Висипаємо сюди борошно і перемішуємо до зникнення грудочок.
  5. Додаємо в заготовку сіль, мелений коріандр і подрібнений кріп.
  6. Перемішуємо кляр і даємо йому постояти 20 хвилин. Це прибере можливі грудочки.
  7. Кожен шматочок філе опускаємо в підготовлений кляр.
  8. Перекладаємо рибне філе в клярі в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо з обох боків до утворення рум’яної скоринки.
  9. Філе пангасіуса в клярі на сковороді готово. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!