Пангасіус в клярі на сковороді – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Пангасіус на сковороді в клярі з майонезом

Пангасіус на сковороді в клярі з майонезом виходить дуже соковитим всередині і хрустким зовні. Таке частування можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді, з гарнірами або чорним хлібом. Якщо хочете приготувати швидкий і смачний обід для всієї родини, то обов’язково скористайтеся нашої кулінарної ідеєю.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Пангасіус – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Пангасіус промиваємо, позбавляє від зайвого жиру і нарізаємо порційними шматочками.

Крок 2. Зазначене кількість майонезу викладаємо в глибоку, зручну для замішування миску.

Крок 3. Додаємо в майонез сіль і спеції за смаком.

Крок 4. Сюди ж додаємо борошно. Ретельно все перемішуємо. Повинна вийти дуже густа тягуча маса.

Крок 5. У майонезному клярі обвалюємо рибні шматочки. Після викладаємо їх у розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо продукт з обох боків до золотистої скоринки.

Крок 6. Пангасіус на сковороді в клярі з майонезом готовий. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!