Пангасіус на сковороді в клярі з майонезом
Пангасіус на сковороді в клярі з майонезом виходить дуже соковитим всередині і хрустким зовні. Таке частування можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді, з гарнірами або чорним хлібом. Якщо хочете приготувати швидкий і смачний обід для всієї родини, то обов’язково скористайтеся нашої кулінарної ідеєю.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Пангасіус – 1 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Пангасіус промиваємо, позбавляє від зайвого жиру і нарізаємо порційними шматочками.
Крок 2. Зазначене кількість майонезу викладаємо в глибоку, зручну для замішування миску.
Крок 3. Додаємо в майонез сіль і спеції за смаком.
Крок 4. Сюди ж додаємо борошно. Ретельно все перемішуємо. Повинна вийти дуже густа тягуча маса.
Крок 5. У майонезному клярі обвалюємо рибні шматочки. Після викладаємо їх у розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо продукт з обох боків до золотистої скоринки.
Крок 6. Пангасіус на сковороді в клярі з майонезом готовий. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!