Пангасіус в клярі на сковороді – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Пангасіус в пивному клярі

Пангасіус в пивному клярі – це яскраве за смаком і апетитне частування, яке точно сподобається вашим домашнім. Золотисту хрустку рибу можна подавати до сімейного обіду або в якості окремої закуски в доповненні з соусами. Для приготування беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе пангасіуса – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 100 гр.
  • Пиво – 100 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Акуратно відокремлюємо яєчні білки від жовтків. Використовувати будемо тільки білки.

Крок 2. Збиваємо яєчні білки з дрібкою солі до утворення пишної піни.

Крок 3. Вимішуємо борошно з пивом і сіллю до зникнення грудочок. Викладаємо сюди густу білкову піну. Вмішуємо білки лопаткою.

Крок 4. Попередньо розморожене і промите рибне філе нарізаємо невеликими порційними шматочками.

Крок 5. Обвалюємо кожен шматочок філе в пивному клярі. Після викладаємо рибу в розігріту з рослинною олією сковороду.

Крок 6. Обсмажуємо філе пангасіуса в клярі з обох боків до золотистої скоринки.

Крок 7. Пангасіус в пивному клярі готовий. Можна подавати до столу і пригощатися. При бажанні, смажену рибку доповнюйте свіжою зеленню.