Пангасіус в пивному клярі
Пангасіус в пивному клярі – це яскраве за смаком і апетитне частування, яке точно сподобається вашим домашнім. Золотисту хрустку рибу можна подавати до сімейного обіду або в якості окремої закуски в доповненні з соусами. Для приготування беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Філе пангасіуса – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 100 гр.
- Пиво – 100 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Акуратно відокремлюємо яєчні білки від жовтків. Використовувати будемо тільки білки.
Крок 2. Збиваємо яєчні білки з дрібкою солі до утворення пишної піни.
Крок 3. Вимішуємо борошно з пивом і сіллю до зникнення грудочок. Викладаємо сюди густу білкову піну. Вмішуємо білки лопаткою.
Крок 4. Попередньо розморожене і промите рибне філе нарізаємо невеликими порційними шматочками.
Крок 5. Обвалюємо кожен шматочок філе в пивному клярі. Після викладаємо рибу в розігріту з рослинною олією сковороду.
Крок 6. Обсмажуємо філе пангасіуса в клярі з обох боків до золотистої скоринки.
Крок 7. Пангасіус в пивному клярі готовий. Можна подавати до столу і пригощатися. При бажанні, смажену рибку доповнюйте свіжою зеленню.