Пангасіус в сирному клярі
Пангасіус в сирному клярі – це яскраве і неймовірно смачне частування для всієї родини, яке можна швидко і легко приготувати в домашніх умовах. Таке блюдо підійде для обіду, також його можна подавати як закуску разом з соусами та іншими доповненнями за смаком.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Пангасіус – 0,7 кг
- Сир твердий – 150 гр.
- Борошно – 4 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Вода – 100 мл
- Яйце – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо розморожену і промиту рибу нарізаємо невеликими порційними шматочками. Посипаємо їх сіллю і чорним меленим перцем за смаком.
Крок 2. Шматочок твердого сиру натираємо на дрібній тертці.
Крок 3. У глибокій мисці з’єднуємо курячі яйця, воду, майонез. Збиваємо продукти віночком до отримання однорідної маси.
Крок 4. Додаємо в отриману суміш тертий твердий сир. Перемішуємо.
Крок 5. Всипаємо в заготовку борошно, додаємо сіль і чорний мелений перець. Знову перемішуємо до однорідного складу.
Крок 6. Кожен шматочок риби занурюємо в сирний кляр, а після перекладаємо в сковороду, розігріту з рослинною олією. Обсмажуємо шматочки до золотистої скоринки з обох сторін.
Крок 7. Пангасіус в сирному клярі готовий. Викладайте на тарілку, подавайте до столу і пригощайтеся!