Пангасіус в клярі на сковороді – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Пангасіус в сирному клярі

Пангасіус в сирному клярі – це яскраве і неймовірно смачне частування для всієї родини, яке можна швидко і легко приготувати в домашніх умовах. Таке блюдо підійде для обіду, також його можна подавати як закуску разом з соусами та іншими доповненнями за смаком.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Пангасіус – 0,7 кг
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Вода – 100 мл
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо розморожену і промиту рибу нарізаємо невеликими порційними шматочками. Посипаємо їх сіллю і чорним меленим перцем за смаком.

Крок 2. Шматочок твердого сиру натираємо на дрібній тертці.

Крок 3. У глибокій мисці з’єднуємо курячі яйця, воду, майонез. Збиваємо продукти віночком до отримання однорідної маси.

Крок 4. Додаємо в отриману суміш тертий твердий сир. Перемішуємо.

Крок 5. Всипаємо в заготовку борошно, додаємо сіль і чорний мелений перець. Знову перемішуємо до однорідного складу.

Крок 6. Кожен шматочок риби занурюємо в сирний кляр, а після перекладаємо в сковороду, розігріту з рослинною олією. Обсмажуємо шматочки до золотистої скоринки з обох сторін.

Крок 7. Пангасіус в сирному клярі готовий. Викладайте на тарілку, подавайте до столу і пригощайтеся!