Фрікадельки – це маленькі кульки з м’ясного чи рибного фаршу. Їх можна додавати в суп, смажити чи запікати. Є багато кулінарних ідей приготування домашніх фрикадельок. Найкращі з них ми зібрали у нашій перевіреній добірці з десяти покрокових рецептів із фотографіями та докладним описом процесу.
Фрикадельки із фаршу для супу
Фрикадельки з фаршу для супу легко приготувати за нашим покроковим рецептом з фотографіями. Беріть ідею на замітку та порадуйте своїх рідних апетитним наваристим супом. Домашні фрикадельки вийдуть цікавими за смаком, поживними та привабливими.
Інгредієнти:
на – 6 порції
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – ½ шт.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Паприка – 2 щіпки
Процес приготування:
Фрикадельки для супу готуються дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком. М’ясний фарш наперед розморожуємо.
Викладаємо основний інгредієнт у глибоку миску, доповнюємо його подрібненою цибулею. Цибулю можна нарізати ножем, прокрутити в м’ясорубці або подрібнити в блендері.
Сюди ж розбиваємо куряче яйце.
Доповнюємо продукти сіллю та спеціями.
Ретельно вимішуємо заготовку, закриваємо її харчовою плівкою та залишаємо на 20 хвилин.
З отриманої маси мокрими руками формуємо невеликі акуратні кульки.
Кульки можна відразу опускати в суп або відправляти на зберігання морозильну камеру.
Фрикадельки із фаршу для супу готові. Використовуйте за призначенням!