Фрикадельки – 10 рецептів приготування фрикадельок для супу з покроковими фото

Фрікадельки – це маленькі кульки з м’ясного чи рибного фаршу. Їх можна додавати в суп, смажити чи запікати. Є багато кулінарних ідей приготування домашніх фрикадельок. Найкращі з них ми зібрали у нашій перевіреній добірці з десяти покрокових рецептів із фотографіями та докладним описом процесу.

Фрикадельки із фаршу для супу

Фрикадельки з фаршу для супу легко приготувати за нашим покроковим рецептом з фотографіями. Беріть ідею на замітку та порадуйте своїх рідних апетитним наваристим супом. Домашні фрикадельки вийдуть цікавими за смаком, поживними та привабливими.

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – ½ шт.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Паприка – 2 щіпки

Процес приготування:

Фрикадельки для супу готуються дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком. М’ясний фарш наперед розморожуємо.

Викладаємо основний інгредієнт у глибоку миску, доповнюємо його подрібненою цибулею. Цибулю можна нарізати ножем, прокрутити в м’ясорубці або подрібнити в блендері.

Сюди ж розбиваємо куряче яйце.

Доповнюємо продукти сіллю та спеціями.

Ретельно вимішуємо заготовку, закриваємо її харчовою плівкою та залишаємо на 20 хвилин.

З отриманої маси мокрими руками формуємо невеликі акуратні кульки.

Кульки можна відразу опускати в суп або відправляти на зберігання морозильну камеру.

Фрикадельки із фаршу для супу готові. Використовуйте за призначенням!