Смажені креветки в соєвому соусі з часником на сковороді – 7 рецептів з покроковими фото

Смажені креветки мають досить оригінальним смаком і послужать вишуканою закускою, розбавляючи звичну буденність. Тому ми пропонуємо 7 різних рецептів приготування креветок, смажених в соєвому соусі з часником.

Креветки в панцирі смажені в соєвому соусі з часником на сковороді

Морський делікатес, смажена на сковороді в панцирі – досить незвичайне, але від того не менш апетитне блюдо. Часник з соєвим соусом надають креветкам ніжний, солодкувато-пряний смак, і вони точно припадуть вам до душі.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Креветки свіжі 750 гр.
  • Часник 3 зуб.
  • Цибуля зелена 1.5 пучка
  • Бульйон 2 ст. л. курячого
  • соєвий Соус 50 мл
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати смажені креветки в соєвому соусі з часником на сковороді? Розморожуємо креветки, промиваємо їх і обсушуємо паперовим рушником.
  2. Подрібнюємо часник. Нарізаємо невеликими шматочками зелену цибулю.
  3. Розігріваємо олію на сковороді, додаємо сіль.
  4. Доводимо масло до кипіння так, щоб сіль сичала, а потім акуратно викладаємо креветки і обсмажуємо з обох боків до золотисто-коричневого кольору.
  5. Після додаємо часник, соєвий соус і курячий бульйон. Перемішуємо все, потім посипаємо зверху зеленою цибулею. Кип’ятимо все протягом 2-3 хвилин.
  6. Готові креветки подаємо на стіл. Приємного апетиту!