Пангасіус на сковороді – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Пангасіус на сковороді – апетитне і нескладне в приготуванні блюдо для ваших обідів, вечерь і свят. Готова риба порадує яскравим смаком, соковитістю і поживними властивостями. Для приготування в домашніх умовах використовувати перевірену кулінарну збірку з семи рецептів з покроковими фотографіями.

Філе пангасіуса в клярі на сковороді

Філе пангасіуса в клярі на сковороді – ситне, смачне і універсальне блюдо для вашого столу. Подавайте його до обіду, вечері або в рамках святкового меню. Для приготування хрусткої рибки рекомендуємо скористатися перевіреним рецептом з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Пангасіуса 1 кг (філе)
  • Борошно 150 гр.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Спеції для риби за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Філе пангасіуса попередньо розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками.
  2. Посипаємо продукт спеціями для риби. Якщо приправа несолона, то додатково додаємо сіль.
  3. У глибоку тарілку розбиваємо курячі яйця. Збиваємо їх виделкою до однорідності.
  4. Обвалюємо рибу спочатку в борошні, потім в яєчної суміші.
  5. Далі заготівлю знову обвалюємо в борошні.
  6. Відправляємо рибу в розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо до рум’янцю з обох сторін.
  7. Апетитне і рум’яне філе пангасіуса в клярі на сковороді готово. Подавайте до столу і пригощайтеся!