Пангасіус на сковороді – апетитне і нескладне в приготуванні блюдо для ваших обідів, вечерь і свят. Готова риба порадує яскравим смаком, соковитістю і поживними властивостями. Для приготування в домашніх умовах використовувати перевірену кулінарну збірку з семи рецептів з покроковими фотографіями.
Філе пангасіуса в клярі на сковороді
Філе пангасіуса в клярі на сковороді – ситне, смачне і універсальне блюдо для вашого столу. Подавайте його до обіду, вечері або в рамках святкового меню. Для приготування хрусткої рибки рекомендуємо скористатися перевіреним рецептом з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Інгредієнти на
4 порц.
- Пангасіуса 1 кг (філе)
- Борошно 150 гр.
- Яйце куряче 3 шт.
- Спеції для риби за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Філе пангасіуса попередньо розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками.
- Посипаємо продукт спеціями для риби. Якщо приправа несолона, то додатково додаємо сіль.
- У глибоку тарілку розбиваємо курячі яйця. Збиваємо їх виделкою до однорідності.
- Обвалюємо рибу спочатку в борошні, потім в яєчної суміші.
- Далі заготівлю знову обвалюємо в борошні.
- Відправляємо рибу в розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо до рум’янцю з обох сторін.
- Апетитне і рум’яне філе пангасіуса в клярі на сковороді готово. Подавайте до столу і пригощайтеся!
