Пангасіус на сковороді – апетитне і нескладне в приготуванні блюдо для ваших обідів, вечерь і свят. Готова риба порадує яскравим смаком, соковитістю і поживними властивостями. Для приготування в домашніх умовах використовувати перевірену кулінарну збірку з семи рецептів з покроковими фотографіями.
Філе пангасіуса в клярі на сковороді
Філе пангасіуса в клярі на сковороді – ситне, смачне і універсальне блюдо для вашого столу. Подавайте його до обіду, вечері або в рамках святкового меню. Для приготування хрусткої рибки рекомендуємо скористатися перевіреним рецептом з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Інгредієнти на
4 порц.
- Пангасіуса 1 кг (філе)
- Борошно 150 гр.
- Яйце куряче 3 шт.
- Спеції для риби за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Філе пангасіуса попередньо розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками.
- Посипаємо продукт спеціями для риби. Якщо приправа несолона, то додатково додаємо сіль.
- У глибоку тарілку розбиваємо курячі яйця. Збиваємо їх виделкою до однорідності.
- Обвалюємо рибу спочатку в борошні, потім в яєчної суміші.
- Далі заготівлю знову обвалюємо в борошні.
- Відправляємо рибу в розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо до рум’янцю з обох сторін.
- Апетитне і рум’яне філе пангасіуса в клярі на сковороді готово. Подавайте до столу і пригощайтеся!
Стейк пангасіуса, смажена на сковороді
Стейк пангасіуса, смажена на сковороді – оригінальне блюдо для вашого домашнього або святкового столу. Якщо хочете здивувати близьких смачним частуванням, то скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки. Готові рибні стейки можна подавати з овочами та іншими гарнірами за смаком.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе пангасіуса – 0,9 кг
- Борошно – 1 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Філе пангасіуса попередньо розморожуємо і ділимо на порційні шматочки. Солимо за смаком.
Крок 2. У глибоку миску розбиваємо куряче яйце. Збиваємо його вилкою з дрібкою солі.
Крок 3. Сюди ж додаємо трохи борошна. Перемішуємо суміш до зникнення грудочок.
Крок 4. Обвалюємо в отриманий суміші кожен стейк.
Крок 5. Перекладаємо підготовлену рибу в розігріту з рослинною олією сковороду.
Крок 6. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох сторін.
Крок 7. Стейки пангасіуса на сковороді готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!
Пангасіус з цибулею та морквою на сковороді
Пангасіус з цибулею та морквою на сковороді – цікаве і неймовірно смачне блюдо для вашого столу. Можна подавати як до сімейних обідів, так і в рамках святкового меню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Філе пангасіуса – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- томатна Паста – 3 ст. л.
- Вода – 150 мл
- Сіль – за смаком.
- Спеції для риби – на смак.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожуємо філе пангасіуса і нарізаємо його невеликими шматочками.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м’якості. Солимо і посипаємо спеціями для риби.
Крок 3. Доповнюємо овочі томатною пастою.
Крок 4. Перемішуємо і тушкуємо ще 2-3 хвилини.
Крок 5. На овочеву заготівлю викладаємо шматочки риби. Готуємо ще пару хвилин.
Крок 6. Заливаємо вміст сковороди водою так, щоб вона покривала всі рибні шматочки.
Крок 7. Закриваємо частування кришкою і тушкуємо до готовності близько 20 хвилин.
Крок 8. За цей час вода повністю випарується, риба стане м’якою і ніжною.
Крок 9. Пангасіус з цибулею та морквою на сковороді готовий. Подавайте до столу і пробуйте!
Смажений пангасіус в панірувальних сухарях
Смажений пангасіус в панірувальних сухарях – апетитне, хрустке і поживне блюдо для вашого сімейного обіду або вечері. Приготувати рибу смачно зможуть навіть новачки в кулінарній справі. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями із нашої збірки. Порадуйте себе і близьких!
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе пангасіуса – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 5 ст. л.
- Борошно – 5 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції для риби – на смак.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Філе пангасіуса розморожуємо і промиваємо під водою. Нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 2. Шматки риби посипаємо сіллю, спеціями і поливаємо лимонним соком. Залишаємо на 10 хвилин.
Крок 3. Збиваємо куряче яйце для кляру.
Крок 4. На плоску тарілку висипаємо борошно. Обвалюємо тут рибні шматочки.
Крок 5. Далі рибу занурюємо в яєчну суміш.
Крок 6. Обвалюємо продукти в панірувальних сухарях.
Крок 7. Обсмажуємо частування в олії до рум’янцю з обох сторін.
Крок 8. Смажений пангасіус в панірувальних сухарях готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!
Пангасіус на сковороді з овочами
Пангасіус на сковороді з овочами – яскраве блюдо для вашого сімейного обіду, вечері або святкового столу. Готову рибу можна подавати з будь-якими гарнірами за смаком. Вона вийде ніжною, соковитою і ароматною. Обов’язково спробуйте приготувати на нашу перевіреного покрокового рецептом!
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Пангасіус – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець солодкий – 0,5 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
- Вершки – 100 мл
- Часник – 2 зубчики.
- Соус соєвий – 1 ст. л.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції для риби – на смак.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Тушку пангасіуса розморожуємо і промиваємо під водою. Нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 2. Шматки риби посипаємо сіллю, спеціями і поливаємо лимонним соком. Залишаємо на 10 хвилин.
Крок 3. Обвалюємо рибні шматочки в борошні і обсмажуємо на рослинному маслі до легкого рум’янцю.
Крок 4. Подрібнюємо цибулю і болгарський перець, натираємо на тертці моркву.
Крок 5. Викладаємо овочі в сковороду до риби. Обсмажуємо все разом кілька хвилин.
Крок 6. Вливаємо в заготовку вершки, соєвий соус. Додаємо подрібнений часник. Можна влити трохи води. Тушкуємо блюдо близько 7 хвилин. В процесі рибу перевертаємо.
Крок 7. Пангасіус з овочами на сковороді готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
Пангасіус, тушкований у сметані
Пангасіус, тушкований у сметані – поживне, смачне і соковите блюдо для вашого столу. Подавайте його до обіду, вечері або в рамках святкового меню. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним рецептом з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Філе пангасіуса – 0,8 кг
- Борошно – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Приправи для риби – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Соус сметанний:
- Сметана – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.
- Масло вершкове – 2 ст. л.
- Зелень подрібнена – 2 ст. л.
- Часник – 3 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Філе пангасіуса нарізаємо порційними шматками. Обвалюємо їх у суміші з борошна, солі, меленого чорного перцю і приправ.
Крок 2. Викладаємо підготовлену рибу в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до рум’янцю.
Крок 3. Ріжемо цибулю півкільцями і тушкуємо до м’якості на вершковому маслі.
Крок 4. Змішуємо сметану, подрібнений часник, зелень, сіль і чорний мелений перець. Перемішуємо продукти.
Крок 5. Обсмажену рибу всю викладаємо на сковороду, на цибульний шар.
Крок 6. Заливаємо рибу сметанним соусом. Тушкуємо блюдо 15 хвилин на слабкому вогні.
Крок 7. Апетитний пангасіус в сметані готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
Пангасіус у вершковому соусі
Пангасіус у вершковому соусі виходить дуже ніжним, яскравим смаком і апетитним. Можна подавати частування з хлібом, овочами або вашими улюбленими гарнірами. Підходить для сімейних обідів і святкових вечерь. Обов’язково спробуйте приготувати рибу на нашу перевіреного покрокового рецептом.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Філе пангасіуса – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Вершки – 100 мл
- Сметана – 150 гр.
- Борошно – 3 ст. л.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Перець червоний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Масло – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо філе пангасіуса. Овочі очищаємо від шкірки і лушпиння, і промиваємо.
Крок 2. Далі рибу розрізаємо на невеликі шматочки. Солимо їх і перчимо, залишаємо на 20-30 хвилин для маринування.
Крок 3. Після, кожен шматок риби обвалюємо в борошні.
Крок 4. Перекладаємо заготовки на сковороду і обсмажуємо до легкого рум’янцю на рослинному маслі.
Крок 5. Подрібнюємо цибулю, часник і моркву натираємо. Тушкуємо овочі на вершковому маслі, після доповнюємо їх вершками, сметаною, сіллю і спеціями.
Крок 6. Заливаємо рибу отриманим соусом. Тушкуємо все разом близько 5 хвилин.
Крок 7. Ніжний пангасіус у вершковому соусі готовий. Подавайте до столу зі свіжими овочами або вашими улюбленими гарнірами!