Пангасіус на сковороді – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Смажений пангасіус в панірувальних сухарях

Смажений пангасіус в панірувальних сухарях – апетитне, хрустке і поживне блюдо для вашого сімейного обіду або вечері. Приготувати рибу смачно зможуть навіть новачки в кулінарній справі. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями із нашої збірки. Порадуйте себе і близьких!

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе пангасіуса – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 5 ст. л.
  • Борошно – 5 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для риби – на смак.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Філе пангасіуса розморожуємо і промиваємо під водою. Нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 2. Шматки риби посипаємо сіллю, спеціями і поливаємо лимонним соком. Залишаємо на 10 хвилин.

Крок 3. Збиваємо куряче яйце для кляру.

Крок 4. На плоску тарілку висипаємо борошно. Обвалюємо тут рибні шматочки.

Крок 5. Далі рибу занурюємо в яєчну суміш.

Крок 6. Обвалюємо продукти в панірувальних сухарях.

Крок 7. Обсмажуємо частування в олії до рум’янцю з обох сторін.

Крок 8. Смажений пангасіус в панірувальних сухарях готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!