Смажений пангасіус в панірувальних сухарях
Смажений пангасіус в панірувальних сухарях – апетитне, хрустке і поживне блюдо для вашого сімейного обіду або вечері. Приготувати рибу смачно зможуть навіть новачки в кулінарній справі. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями із нашої збірки. Порадуйте себе і близьких!
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе пангасіуса – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 5 ст. л.
- Борошно – 5 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції для риби – на смак.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Філе пангасіуса розморожуємо і промиваємо під водою. Нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 2. Шматки риби посипаємо сіллю, спеціями і поливаємо лимонним соком. Залишаємо на 10 хвилин.
Крок 3. Збиваємо куряче яйце для кляру.
Крок 4. На плоску тарілку висипаємо борошно. Обвалюємо тут рибні шматочки.
Крок 5. Далі рибу занурюємо в яєчну суміш.
Крок 6. Обвалюємо продукти в панірувальних сухарях.
Крок 7. Обсмажуємо частування в олії до рум’янцю з обох сторін.
Крок 8. Смажений пангасіус в панірувальних сухарях готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!