Пангасіус на сковороді – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Пангасіус, тушкований у сметані

Пангасіус, тушкований у сметані – поживне, смачне і соковите блюдо для вашого столу. Подавайте його до обіду, вечері або в рамках святкового меню. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним рецептом з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Філе пангасіуса – 0,8 кг
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Приправи для риби – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Соус сметанний:

  • Сметана – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Масло вершкове – 2 ст. л.
  • Зелень подрібнена – 2 ст. л.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Філе пангасіуса нарізаємо порційними шматками. Обвалюємо їх у суміші з борошна, солі, меленого чорного перцю і приправ.

Крок 2. Викладаємо підготовлену рибу в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до рум’янцю.

Крок 3. Ріжемо цибулю півкільцями і тушкуємо до м’якості на вершковому маслі.

Крок 4. Змішуємо сметану, подрібнений часник, зелень, сіль і чорний мелений перець. Перемішуємо продукти.

Крок 5. Обсмажену рибу всю викладаємо на сковороду, на цибульний шар.

Крок 6. Заливаємо рибу сметанним соусом. Тушкуємо блюдо 15 хвилин на слабкому вогні.

Крок 7. Апетитний пангасіус в сметані готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!