Пангасіус з цибулею та морквою на сковороді
Пангасіус з цибулею та морквою на сковороді – цікаве і неймовірно смачне блюдо для вашого столу. Можна подавати як до сімейних обідів, так і в рамках святкового меню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Філе пангасіуса – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- томатна Паста – 3 ст. л.
- Вода – 150 мл
- Сіль – за смаком.
- Спеції для риби – на смак.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожуємо філе пангасіуса і нарізаємо його невеликими шматочками.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м’якості. Солимо і посипаємо спеціями для риби.
Крок 3. Доповнюємо овочі томатною пастою.
Крок 4. Перемішуємо і тушкуємо ще 2-3 хвилини.
Крок 5. На овочеву заготівлю викладаємо шматочки риби. Готуємо ще пару хвилин.
Крок 6. Заливаємо вміст сковороди водою так, щоб вона покривала всі рибні шматочки.
Крок 7. Закриваємо частування кришкою і тушкуємо до готовності близько 20 хвилин.
Крок 8. За цей час вода повністю випарується, риба стане м’якою і ніжною.
Крок 9. Пангасіус з цибулею та морквою на сковороді готовий. Подавайте до столу і пробуйте!