Пангасіус на сковороді – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Пангасіус з цибулею та морквою на сковороді

Пангасіус з цибулею та морквою на сковороді – цікаве і неймовірно смачне блюдо для вашого столу. Можна подавати як до сімейних обідів, так і в рамках святкового меню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе пангасіуса – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • томатна Паста – 3 ст. л.
  • Вода – 150 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для риби – на смак.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожуємо філе пангасіуса і нарізаємо його невеликими шматочками.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м’якості. Солимо і посипаємо спеціями для риби.

Крок 3. Доповнюємо овочі томатною пастою.

Крок 4. Перемішуємо і тушкуємо ще 2-3 хвилини.

Крок 5. На овочеву заготівлю викладаємо шматочки риби. Готуємо ще пару хвилин.

Крок 6. Заливаємо вміст сковороди водою так, щоб вона покривала всі рибні шматочки.

Крок 7. Закриваємо частування кришкою і тушкуємо до готовності близько 20 хвилин.

Крок 8. За цей час вода повністю випарується, риба стане м’якою і ніжною.

Крок 9. Пангасіус з цибулею та морквою на сковороді готовий. Подавайте до столу і пробуйте!