Пангасіус на сковороді з овочами
Пангасіус на сковороді з овочами – яскраве блюдо для вашого сімейного обіду, вечері або святкового столу. Готову рибу можна подавати з будь-якими гарнірами за смаком. Вона вийде ніжною, соковитою і ароматною. Обов’язково спробуйте приготувати на нашу перевіреного покрокового рецептом!
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Пангасіус – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець солодкий – 0,5 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
- Вершки – 100 мл
- Часник – 2 зубчики.
- Соус соєвий – 1 ст. л.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції для риби – на смак.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Тушку пангасіуса розморожуємо і промиваємо під водою. Нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 2. Шматки риби посипаємо сіллю, спеціями і поливаємо лимонним соком. Залишаємо на 10 хвилин.
Крок 3. Обвалюємо рибні шматочки в борошні і обсмажуємо на рослинному маслі до легкого рум’янцю.
Крок 4. Подрібнюємо цибулю і болгарський перець, натираємо на тертці моркву.
Крок 5. Викладаємо овочі в сковороду до риби. Обсмажуємо все разом кілька хвилин.
Крок 6. Вливаємо в заготовку вершки, соєвий соус. Додаємо подрібнений часник. Можна влити трохи води. Тушкуємо блюдо близько 7 хвилин. В процесі рибу перевертаємо.
Крок 7. Пангасіус з овочами на сковороді готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!