Пангасіус на сковороді – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Пангасіус на сковороді з овочами

Пангасіус на сковороді з овочами – яскраве блюдо для вашого сімейного обіду, вечері або святкового столу. Готову рибу можна подавати з будь-якими гарнірами за смаком. Вона вийде ніжною, соковитою і ароматною. Обов’язково спробуйте приготувати на нашу перевіреного покрокового рецептом!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Пангасіус – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець солодкий – 0,5 шт.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Вершки – 100 мл
  • Часник – 2 зубчики.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для риби – на смак.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Тушку пангасіуса розморожуємо і промиваємо під водою. Нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 2. Шматки риби посипаємо сіллю, спеціями і поливаємо лимонним соком. Залишаємо на 10 хвилин.

Крок 3. Обвалюємо рибні шматочки в борошні і обсмажуємо на рослинному маслі до легкого рум’янцю.

Крок 4. Подрібнюємо цибулю і болгарський перець, натираємо на тертці моркву.

Крок 5. Викладаємо овочі в сковороду до риби. Обсмажуємо все разом кілька хвилин.

Крок 6. Вливаємо в заготовку вершки, соєвий соус. Додаємо подрібнений часник. Можна влити трохи води. Тушкуємо блюдо близько 7 хвилин. В процесі рибу перевертаємо.

Крок 7. Пангасіус з овочами на сковороді готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!