Кабачки кружечками з фаршем в духовці – 7 рецептів з покроковими фото

Кабачки кружечками з фаршем в духовці — це проста у виконанні і дуже смачна кулінарна ідея для вашого столу. Така страва стане яскравою закускою або живильним перекусом для всієї родини. Для приготування в домашніх умовах використовувати перевірену кулінарну збірку з семи рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Кабачки, запечені кружечками з фаршем в духовці

Кабачки, запечені кружечками з фаршем в духовці, порадують вас яскравим смаком, апетитним виглядом і поживними властивостями. Таке частування нікого не залишить байдужим, а ще його нескладно приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього перевірений рецепт з покроковими фото.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Кабачок 1 шт.
  • Фарш м’ясний 300 гр.
  • Помідори ½ кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 100 гр.
  • Майонез столовий молочний 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати кабачки кружечками з фаршем в духовці? Підготуємо необхідні інгредієнти.
  2. Кабачок промиваємо та нарізаємо тонкими кружальцями, після обсушуємо від вологи з допомогою паперових рушників.
  3. Викладаємо кружечки на деко з пергаментом.
  4. На кожен овочевий гурток кладемо трохи м’ясного фаршу, попередньо перемішаного з цибулею, часником, сіллю і перцем. Одну цибулину залишаємо.
  5. Обмазуємо фарш майонезом.
  6. Кладемо на заготовки кружечки помідор.
  7. Доповнюємо їх кільцями цибулини залишилася.
  8. Посипаємо все тертим сиром.
  9. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30-40 хвилин.
  10. Кабачки, запечені кружечками з фаршем в духовці, готові. Пригощайтеся!

Кільця кабачків з фаршем та сиром у духовці

Кільця кабачків з фаршем та сиром в духовці – оригінальне частування для вашого столу, перед якою важко встояти. Таке блюдо нескладно приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього перевірений покроковий рецепт з нашій добірці. Порадуйте себе і близьких.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 2 шт.
  • Фарш м’ясний/курячий – 250 гр.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Сир твердий – 60 гр.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Очищаємо половинку перцю від насіння і дрібно нарізаємо його.

Крок 3. З’єднуємо фарш, болгарський перець. Солимо і перчимо продукти, перемішуємо.

Крок 4. Доповнюємо масу подрібненою зеленню і помідором. Знову перемішуємо.

Крок 5. Кабачки промиваємо та нарізаємо товстими кружальцями. Акуратно видаляємо середину.

Крок 6. Начиняємо колечка заготівлею з фаршу. Прикриваємо пластинами твердого сиру і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.Деко промазуємо рослинним маслом.

Крок 7. Кільця кабачків з фаршем та сиром у духовці готові. Можна подавати до столу!

Кружечки кабачків з фаршем, сиром і помідорами

Кружечки кабачків з фаршем, сиром і помідорами порадують вас яскравим смаком, ароматом і гарним зовнішнім виглядом. Такий продукт можна подавати як ситного перекусу, доповнивши свіжою ароматною зеленню. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 450 гр.
  • Фарш м’ясний/курячий – 300 гр.
  • Помідори – 250 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 80 гр.
  • Морква – 80 гр.
  • Майонез – 50 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його в сковороді з рослинним маслом близько 5 хвилин.

Крок 3. Викладаємо сюди терту моркву. Перемішуємо і смажимо ще близько трьох хвилин.

Крок 4. Приєднуємо до овочів розморожений фарш. Перемішуємо і смажимо близько 10 хвилин.

Крок 5. Сюди ж додаємо подрібнений помідор. Перемішуємо і готуємо ще стільки ж – 10 хвилин.

Крок 6. В кінці додаємо сіль і перець. Перемішуємо і даємо трохи охолонути.

Крок 7. Промиваємо кабачок, ріжемо кружальцями і обсушуємо від зайвої вологи.

Крок 8. Розкладаємо по кабачків начинку з фаршу і овочів.

Крок 9. Вимішуємо майонез з подрібненим часником.

Крок 10. Ароматним поливаємо майонезом заготовки.

Крок 11. Доповнюємо їх тертим сиром.

Крок 12. Запікаємо близько 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 13. Кружечки кабачків з фаршем, сиром і помідорами готові. Пригощайтеся!

Кабачки кружечками з курячим фаршем в духовці

Кабачки кружечками з курячим фаршем в духовці – це апетитне, смачне і просте у виконанні блюдо для всієї родини. Для приготування страви з кабачків використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте близьких і урізноманітніть своє меню.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Кабачок – 700 гр.
  • Масло оливкове – 120 мл
  • Сіль – 5 гр.
  • Кунжут білий – 15 гр.

Для фаршу:

  • Філе куряче – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Моркву – 230 гр.
  • Перець болгарський – 150 гр.
  • Зелень селери – 30 гр.
  • Перець гіркий стручковий – 1 шт.
  • Масло оливкове – 20 мл
  • Сіль – 5 гр.
  • Паприка мелена – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Орегано – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Кабачки очищаємо і ріжемо на товсті кружечки. Ложкою виймаємо м’якоть і робимо поглиблення для начинки. Овочі бланшируем в киплячій підсоленій воді близько 5 хвилин.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо на оливковій олії до м’якості.

Крок 3. Додаємо до цибулі терту моркву. Перемішуємо і смажимо разом близько 7 хвилин.

Крок 4. Подрібнюємо болгарський перець, відправляємо в сковороду. Смажимо ще 5 хвилин.

Крок 5. Дрібно рубаємо куряче філе або прокручуємо через м’ясорубку.

Крок 6. З’єднуємо фарш з обсмаженими овочами, подрібненим гірким перцем, сіллю і спеціями. Додаємо зелень селери і добре все перемішуємо.

Крок 7. Начиняємо кабачки підготовленим курячим фаршем.

Крок 8. Запікаємо страву близько 20-25 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Після посипаємо білим кунжутом.

Крок 9. Кабачки кружечками з курячим фаршем в духовці готові. Подавайте до столу і пробуйте!

Фаршировані кабачки кружечками з фаршем і грибами в духовці

Фаршировані кабачки кружечками з фаршем і грибами в духовці — цікава та яскрава кулінарна ідея для вашого домашнього столу. Порадуйте близьких смачним і соковитим овочевим частуванням. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Кабачок – 500 гр.
  • Свинина – 100 гр.
  • Гриби шампіньйони – 100 гр.
  • Сир твердий – 70 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кубики курячого бульйону – 1 шт.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо кабачок і ріжемо його кружечками. Акуратно вирізаємо середину з насінням.

Крок 2. Промиваємо печериці і натираємо їх на крупній тертці.

Крок 3. М’ясо вимиваємо нарізаємо шматками і прокручуємо через м’ясорубку або блендер.

Крок 4. З’єднуємо фарш з грибами. Відправляємо сюди яйце, майонез і подрібнений кубик курячого бульйону.

Крок 5. Ретельно перемішуємо вміст.

Крок 6. Начиняємо кабачки підготовленим фаршем з грибами.

Крок 7. Обвалюємо заготовки в борошні із сіллю. Кладемо на сковороду з рослинним маслом. Швидко обсмажуємо з двох боків до рум’янцю.

Крок 8. Викладаємо продукт на деко.

Крок 9. Через крупну тертку сир пропускаємо.

Крок 10. Посипаємо частування тертим сиром.

Крок 11. Запікаємо близько 10 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 12. Фаршировані кабачки кружечками з фаршем і грибами в духовці готові. Можна пробувати!

Кабачки кружечками з фаршем під сметаною

Кабачки кружечками з фаршем під сметаною порадують вас не тільки своїм яскравим смаком, але і поживними властивостями. Частування стане цікавою закускою для всієї родини. Для простого і швидкого приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 1 година 35 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Фарш м’ясний – 0,5 кг
  • Рис відварний – 300 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Сметана – 200 гр.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо відповідний кабачок.

Крок 2. Ріжемо промитий овоч кружечками. Викладаємо їх на деко.

Крок 3. З’єднуємо фарш, обсмажені на олії овочі: подрібнений часник, терту моркву і помідори. Додаємо сіль, спеції і відварений рис. Ретельно все перемішуємо.

Крок 4. Розкладаємо заготовку по кружочкам.

Крок 5. Сметану вимішуємо з борошном і невеликою кількістю води. Поливаємо соусом заготовку.

Крок 6. Запікаємо при температурі 180 градусів 1 годину. Після посипаємо сиром і запікаємо ще 15 хвилин.

Крок 7. Кабачки кружечками з фаршем під сметаною готові. Можна пробувати!

Фаршировані кабачки з фаршем і рисом в духовці

Фаршировані кабачки з фаршем і рисом в духовці – це соковите і поживне частування, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото з нашої збірки. Порадуйте близьких і зробіть меню.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 2 шт.
  • Свинина – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Батон – 70 гр.
  • Рис – 3 ст. л.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Кріп – 10 гр.
  • Цукор – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину миємо, нарізаємо шматочками і пропускаємо через м’ясорубку або блендер. Вимочуємо батон у воді і з’єднуємо його з фаршем. Сюди ж кладемо подрібнену цибулю, часник і кріп. Ретельно вимішуємо.

Крок 2. Варимо рис до напівготовності. Відправляємо його до фаршу. Солимо і перчимо.

Крок 3. Ретельно перемішуємо заготовку.

Крок 4. Промиваємо кабачки ріжемо товстими кружальцями. Ложкою виймаємо середину і робимо поглиблення для начинки.

Крок 5. Наповнюємо кабачки фаршем з рисом і кладемо в глибоку форму для запікання.

Крок 6. Вимішуємо сметану з томатною пастою, сіллю, цукром і невеликою кількістю води.

Крок 7. Заливаємо соусом кабачки.

Крок 8. Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин.

Крок 9. Фаршировані кабачки з фаршем і рисом в духовці готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!