Смажена риба на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена риба на сковороді – універсальна кулінарна ідея для сімейного обіду або вечері. Апетитну рибу можна приготувати різними способами. Найкращі ідеї шукайте у нашій перевіреній добірці з десяти рецептів приготування з покроковими фотографіями. Урізноманітнюйте своє меню.

Смажена риба в клярі на сковороді

Смажена риба в клярі на сковороді порадує вас хрусткою скоринкою та апетитним зовнішнім виглядом. Таке частування можна подавати до столу з гарячими гарнірами або просто їсти з хлібом. Для простого приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти:

на – 2 порції

  • Риба – 400 гр. (філе)
  • Вершки – 150 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Мука – 100 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Укроп – 1 пучок
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Спеції для риби – за смаком
  • Сода харчова – 1 щіпка
  • Олія – ​​100 мл.

Процес приготування:

Смажена риба на сковороді готується швидко та просто. Рибне філе попередньо розморожуємо та нарізаємо порційними шматочками.

У глибокій мисці з’єднуємо сметану, куряче яйце, соду, сіль, спеції та подрібнений кріп.

Збиваємо масу і доповнюємо борошном із содою. Вимішуємо до розбивання грудочок.

Продавлюємо сюди зубчик часнику. Знову перемішуємо.

Кожен шматочок філе опускаємо у кляр.

Розігріваємо сковороду з олією. Викладаємо сюди рибу.

Обсмажуємо близько 7 хвилин із кожного боку до яскравого рум’янцю.

Смажена риба в клярі готовий на сковороді. Подавайте до столу та пригощайтеся!