Смажена риба на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена риба з цибулею на сковороді

Смажена риба з цибулею на сковороді відмінно урізноманітнює ваше домашнє меню, а також порадує кулінарним процесом. Для простого приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото. Порадуйте себе та близьких апетитним частуванням!

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Риба річкова – 0,8 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 4 шт.
  • Олія – ​​150 мл.
  • Соус соєвий – 6 ст.
  • Яйце – 3 шт.
  • Мука – 4 ст.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо рибу та ріжемо її на порційні шматочки. Трохи солимо, перемішуємо та залишаємо на 15 хвилин.

Крок 2. Знімаємо лушпиння з цибулі, потім ріжемо його кільцями.

Крок 3. Для кляру з’єднуємо курячі яйця та соєвий соус. Збиваємо вилкою або віночком.

Крок 4. Додаємо сюди борошно та чорний мелений перець. Збиваємо до повної однорідності.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією і кладемо сюди цибулю.

Крок 6. Обсмажуємо цибулю до легкого рум’янцю.

Крок 7. Далі цибулю перекладаємо на тарілку.

Крок 8. Підготовлену рибу обвалюємо у клярі.

Крок 9. Далі продукт відправляємо в сковороду з олією. Смажимо до яскравого рум’янцю.

Крок 10. Перевертаємо та готуємо з іншого боку.

Крок 11. Смажена риба із цибулею на сковороді готова. Подавайте апетитну страву до столу!