Лінгвіні – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Лінгвіні – це вид італійської пасти, нагадує спагетті, але має злегка приплюснутий вигляд. З такого виду виходять неймовірно смачні і апетитні страви для сімейного обіду або вечері. Беріть на замітку нашу кулінарну збірку, в якій ми зібрали вісім кращих рецептів приготування з покроковими фотографіями.

Лінгвіні з креветками у вершковому соусі

Лінгвіні з креветками у вершковому соусі – це неймовірно смачне і привабливу страву для вашого яскравого обіду або вечері. Приготувати його в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки. Порадуйте себе і близьких!

Інгредієнти на
4 порц.

  • Паста Лінгвіні 400 гр.
  • Креветки заморожені 1 кг
  • кукурудза Консервована 100 гр.
  • Часник 2 зуб.
  • Масло вершкове 1 ст. л.
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Вершки 200 мл (10% жирності)
  • Прованські трави 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений 1 щіпка
  • Сіль-2 ч. л.

Процес приготування:

  1. Як смачно приготувати лінгвіні? Підготуємо необхідні інгредієнти. Креветки попередньо очищаємо, якщо це необхідно.
  2. Розігріваємо сковороду з оливковою і вершковим маслом. Відправляємо сюди подрібнений часник і обсмажуємо його протягом однієї хвилини.
  3. Викладаємо до часнику креветки. Смажимо близько трьох хвилин і посипаємо сумішшю сушених трав і чорним меленим перцем.
  4. Доповнюємо заготівлю кукурудзою.
  5. Поливаємо вершками і кип’ятимо заготівлю близько 5 хвилин.
  6. Відварюємо лінгвіні і викладаємо в соус з креветками. Акуратно перемішуємо.
  7. Лінгвіні з креветками у вершковому соусі готово. Подавайте до столу!