Лінгвіні з крабом
Лінгвіні з крабом – це оригінальна кулінарна рішення, яке точно варто взяти на замітку. Готуйте перевіреним покрокового рецептом з нашої збірки. Відмінна ідея для вашого сімейного обіду або вечері. Також частування підійде і для яскравого святкового меню.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Паста лінгвіні – 400 гр.
- Краб аляскинська відварену – 350 гр.
- Масло вершкове – 25 гр.
- Перець чилі – 1 шт.
- Сир м’який – 200 гр.
- Молоко – 3 ст. л.
- Каперси – 2 ст. л.
- Сир пармезан тертий – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Базилік – для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо лінгвіні в злегка підсоленій воді близько 8 хвилин (читайте на упаковці).
Крок 2. У сковороді розтоплюємо вершкове масло і злегка обсмажуємо подрібнений перець чилі близько 2 хвилин, поки він не стане м’яким.
Крок 3. Додаємо до чилі м’який сир і молоко. Трохи нагріваємо, постійно помішуючи, поки сир повністю не розплавиться, і маса не стане однорідною. Прибираємо з вогню і періодично помішуємо.
Крок 4. Зливаємо воду з готової пасти. Викладаємо продукт назад у каструлю.
Крок 5. Додаємо до пасти крабове м’ясо, каперси і сирний соус. Краба використовуємо попередньо відвареного і розділеного на пластівці.
Крок 6. Прогріваємо вміст кілька секунд, акуратно помішуючи. Доповнюємо меленим чорним перцем за смаком.
Крок 7. Лінгвіні з крабом можна подавати до столу, доповнивши листочками базиліку і тертим пармезаном. Пригощайтеся!