Лінгвіні – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Лінгвіні з крабом

Лінгвіні з крабом – це оригінальна кулінарна рішення, яке точно варто взяти на замітку. Готуйте перевіреним покрокового рецептом з нашої збірки. Відмінна ідея для вашого сімейного обіду або вечері. Також частування підійде і для яскравого святкового меню.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Паста лінгвіні – 400 гр.
  • Краб аляскинська відварену – 350 гр.
  • Масло вершкове – 25 гр.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Сир м’який – 200 гр.
  • Молоко – 3 ст. л.
  • Каперси – 2 ст. л.
  • Сир пармезан тертий – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Базилік – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо лінгвіні в злегка підсоленій воді близько 8 хвилин (читайте на упаковці).

Крок 2. У сковороді розтоплюємо вершкове масло і злегка обсмажуємо подрібнений перець чилі близько 2 хвилин, поки він не стане м’яким.

Крок 3. Додаємо до чилі м’який сир і молоко. Трохи нагріваємо, постійно помішуючи, поки сир повністю не розплавиться, і маса не стане однорідною. Прибираємо з вогню і періодично помішуємо.

Крок 4. Зливаємо воду з готової пасти. Викладаємо продукт назад у каструлю.

Крок 5. Додаємо до пасти крабове м’ясо, каперси і сирний соус. Краба використовуємо попередньо відвареного і розділеного на пластівці.

Крок 6. Прогріваємо вміст кілька секунд, акуратно помішуючи. Доповнюємо меленим чорним перцем за смаком.

Крок 7. Лінгвіні з крабом можна подавати до столу, доповнивши листочками базиліку і тертим пармезаном. Пригощайтеся!