Паста лінгвіні в томатному соусі
Паста лінгвіні в томатному соусі – це цікава і дуже смачне блюдо для вашого сімейного обіду або вечері. Таке частування порадує апетитним виглядом і поживними властивостями. Обов’язково беріть на замітку яскравий покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Ваші близькі не зможуть встояти!
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 1
Склад:
- Паста лінгвіні – 250 гр.
- Томати – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- М’ята – 2 гілки.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо томати і подрібнюємо їх у блендері до отримання рідкої однорідної маси.
Крок 2. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.
Крок 3. Обсмажуємо цибулю до легкого рум’янцю на рослинному маслі.
Крок 4. Очищаємо зубчики часнику, подрібнюємо їх будь-яким зручним способом і відправляємо до цибулі.
Крок 5. Подрібнюємо м’яту і також відправляємо її в сковороду. Вливаємо томатну масу, солимо, кип’ятимо і після варимо пару хвилин.
Крок 6. Відварюємо До готовності лінгвіні і з’єднуємо її з соусом.
Крок 7. Паста лінгвіні в томатному соусі готова. Подавайте до столу і пробуйте!