Лінгвіні – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Паста лінгвіні в томатному соусі

Паста лінгвіні в томатному соусі – це цікава і дуже смачне блюдо для вашого сімейного обіду або вечері. Таке частування порадує апетитним виглядом і поживними властивостями. Обов’язково беріть на замітку яскравий покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Ваші близькі не зможуть встояти!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 1

Склад:

  • Паста лінгвіні – 250 гр.
  • Томати – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • М’ята – 2 гілки.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо томати і подрібнюємо їх у блендері до отримання рідкої однорідної маси.

Крок 2. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.

Крок 3. Обсмажуємо цибулю до легкого рум’янцю на рослинному маслі.

Крок 4. Очищаємо зубчики часнику, подрібнюємо їх будь-яким зручним способом і відправляємо до цибулі.

Крок 5. Подрібнюємо м’яту і також відправляємо її в сковороду. Вливаємо томатну масу, солимо, кип’ятимо і після варимо пару хвилин.

Крок 6. Відварюємо До готовності лінгвіні і з’єднуємо її з соусом.

Крок 7. Паста лінгвіні в томатному соусі готова. Подавайте до столу і пробуйте!