Лінгвіні з грибами
Лінгвіні з грибами на сковорідці – це проста у виконанні і неймовірно смачна кулінарна рішення для вашого столу. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений. Готове блюдо підійде для обіду або вечері. Урізноманітніть звичне меню яскравою ідеєю.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Паста лінгвіні – 200 гр.
- Гриби печериці – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 150 гр.
- Вершки 10-15% – 250 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.
Крок 2. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.
Крок 3. Промиваємо печериці і ріжемо їх на невеликі частини.
Крок 4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Смажимо на ній цибулю близько трьох хвилин.
Крок 5. Викладаємо до цибулі гриби.
Крок 6. Перемішуємо і смажимо гриби з цибулею близько 10 хвилин. Солимо і перчимо.
Крок 7. Готуємо гриби до випаровування всієї рідини.
Крок 8. Вливаємо в заготовку вершки.
Крок 9. Перемішуємо, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Крок 10. У каструлі відварюємо лінгвіні до повної готовності, після відкидаємо на друшляк.
Крок 11. Лінгвіні з грибами сковороді викладаємо на тарілку і пробуємо!