Лінгвіні – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Лінгвіні з грибами

Лінгвіні з грибами на сковорідці – це проста у виконанні і неймовірно смачна кулінарна рішення для вашого столу. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений. Готове блюдо підійде для обіду або вечері. Урізноманітніть звичне меню яскравою ідеєю.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Паста лінгвіні – 200 гр.
  • Гриби печериці – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Вершки 10-15% – 250 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.

Крок 2. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.

Крок 3. Промиваємо печериці і ріжемо їх на невеликі частини.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Смажимо на ній цибулю близько трьох хвилин.

Крок 5. Викладаємо до цибулі гриби.

Крок 6. Перемішуємо і смажимо гриби з цибулею близько 10 хвилин. Солимо і перчимо.

Крок 7. Готуємо гриби до випаровування всієї рідини.

Крок 8. Вливаємо в заготовку вершки.

Крок 9. Перемішуємо, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.

Крок 10. У каструлі відварюємо лінгвіні до повної готовності, після відкидаємо на друшляк.

Крок 11. Лінгвіні з грибами сковороді викладаємо на тарілку і пробуємо!