Лінгвіні з беконом
Лінгвіні з беконом – це апетитне блюдо для вашого домашнього столу за мотивами колоритною італійської кухні. Якщо ви хочете приємно здивувати рідних і урізноманітнити звичне меню, то обов’язково беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Паста лінгвіні – 300 гр.
- Бекон – 180 гр.
- Яйце – 5 шт.
- Сир пармезан – 60 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Сіль – 3 гр.
- Перець чорний мелений – 3 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо лінгвіні до готовності близько 10 хвилин.
Крок 2. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску. Доповнюємо їх сіллю і чорним меленим перцем.
Крок 3. Гарненько вимішуємо яйця і доповнюємо їх пармезаном, який натираємо на дрібній тертці.
Крок 4. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Обсмажуємо на ньому зубчики часнику до появи яскравого аромату.
Крок 5. Дрібно ріжемо і обсмажуємо бекон його на маслі з часником до яскравого рум’янцю.
Крок 6. Викладаємо бекон в яєчну суміш, перемішуємо.
Крок 7. Лінгвіні викладаємо в сковороду і поливаємо соусом з беконом. Перемішуємо і готуємо на слабкому вогні близько однієї хвилини.
Крок 8. Лінгвіні з беконом можна подавати до столу. Пригощайтеся!