Лінгвіні – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Лінгвіні з беконом

Лінгвіні з беконом – це апетитне блюдо для вашого домашнього столу за мотивами колоритною італійської кухні. Якщо ви хочете приємно здивувати рідних і урізноманітнити звичне меню, то обов’язково беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Паста лінгвіні – 300 гр.
  • Бекон – 180 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Сир пармезан – 60 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Сіль – 3 гр.
  • Перець чорний мелений – 3 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо лінгвіні до готовності близько 10 хвилин.

Крок 2. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску. Доповнюємо їх сіллю і чорним меленим перцем.

Крок 3. Гарненько вимішуємо яйця і доповнюємо їх пармезаном, який натираємо на дрібній тертці.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Обсмажуємо на ньому зубчики часнику до появи яскравого аромату.

Крок 5. Дрібно ріжемо і обсмажуємо бекон його на маслі з часником до яскравого рум’янцю.

Крок 6. Викладаємо бекон в яєчну суміш, перемішуємо.

Крок 7. Лінгвіні викладаємо в сковороду і поливаємо соусом з беконом. Перемішуємо і готуємо на слабкому вогні близько однієї хвилини.

Крок 8. Лінгвіні з беконом можна подавати до столу. Пригощайтеся!