Паста лінгвіні з куркою
Паста лінгвіні з куркою – це неймовірно смачне і яскраве частування для вашого домашнього столу. Готовий продукт в італійському стилі вийде дуже соковитим і ароматним. Для приготування обов’язково скористайтеся нашим перевіреним покроковим рецептом. Порадуйте себе і своїх близьких!
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Паста лінгвіні – 150 гр.
- Філе куряче – 250 гр.
- Сир твердий – 150 гр.
- Лимон – 1 шт.
- Вершки – 200 мл
- Часник – 2 зубчики.
- Петрушка – 1 пучок.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – 2 щіпки.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти зі списку.
Крок 2. Куряче філе промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки.
Крок 3. Подрібнюємо часник і петрушку.
Крок 4. Пропускаємо через тертку сир.
Крок 5. З половини лимона віджимаємо сік. Також знімаємо з цитруса цедру будь-яким зручним способом.
Крок 6. Варимо лінгвіні до готовності в підсоленій воді.
Крок 7. Розтоплюємо шматочок вершкового масла в сковороді. Викладаємо сюди курку. Обсмажуємо близько 5 хвилин до рум’янцю, солимо і перчимо за смаком.
Крок 8. Додаємо до курки часник, вершки, лимонний сік, цедру і тертий сир. Перемішуємо і тушкуємо близько 5 хвилин.
Крок 9. Опускаємо в заготовку відварену пасту. Перемішуємо і через хвилину вимикаємо плиту.
Крок 10. Додаємо мелений перець і подрібнену петрушку.
Крок 11. Паста лінгвіні з куркою готова. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши.