Лінгвіні – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Паста лінгвіні з куркою

Паста лінгвіні з куркою – це неймовірно смачне і яскраве частування для вашого домашнього столу. Готовий продукт в італійському стилі вийде дуже соковитим і ароматним. Для приготування обов’язково скористайтеся нашим перевіреним покроковим рецептом. Порадуйте себе і своїх близьких!

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Паста лінгвіні – 150 гр.
  • Філе куряче – 250 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Лимон – 1 шт.
  • Вершки – 200 мл
  • Часник – 2 зубчики.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти зі списку.

Крок 2. Куряче філе промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки.

Крок 3. Подрібнюємо часник і петрушку.

Крок 4. Пропускаємо через тертку сир.

Крок 5. З половини лимона віджимаємо сік. Також знімаємо з цитруса цедру будь-яким зручним способом.

Крок 6. Варимо лінгвіні до готовності в підсоленій воді.

Крок 7. Розтоплюємо шматочок вершкового масла в сковороді. Викладаємо сюди курку. Обсмажуємо близько 5 хвилин до рум’янцю, солимо і перчимо за смаком.

Крок 8. Додаємо до курки часник, вершки, лимонний сік, цедру і тертий сир. Перемішуємо і тушкуємо близько 5 хвилин.

Крок 9. Опускаємо в заготовку відварену пасту. Перемішуємо і через хвилину вимикаємо плиту.

Крок 10. Додаємо мелений перець і подрібнену петрушку.

Крок 11. Паста лінгвіні з куркою готова. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши.