Барабулька на сковороді – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Барабулька на сковороді — це відмінний варіант для апетитного сімейного обіду. Рибу готують різними способами. Вона хороша як в смаженому, так і тушкованому вигляді. Страви готуються дуже легко, зовсім не напружуючись, ви здивуєте сімейство апетитним неабияким стравою. Приготувати смачний обід дійсно можна за максимально короткий час.

Барабулька з золотистою скоринкою на сковороді

Барабулька з золотистою скоринкою на сковороді підкорить кожного любителя морепродуктів і сподобається всім. Це блюдо швидше для близького кола, ніж для зустрічі гостей. Запевняю, ваша родина залишиться під великим враженням, отримавши незабутнє задоволення. Страва готується максимально просто і швидко.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Барабулька (султанка) 2 пачки
  • Борошно ½ склянки
  • Сіль за смаком
  • Перець білий мелений 2 ч. л.
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Барабульку заздалегідь розморозьте.
  2. Рибу очистіть від луски і нутрощів. Гарненько промийте під краном водою і приберіть вологу серветками всередині і зовні.
  3. В окремій ємності з’єднайте борошно з сіллю і білим перцем.
  4. Вміст ємності гарненько перемішайте, щоб спеції рівномірно розподілилися по борошну. У борошно вивантажите частинами підготовлену рибу і щедро обваляйте в паніровці.
  5. Товстостінну сковорідку розжарте на сильному вогні. Налийте масло. У кипляче масло акуратно занурте запанированную рибу. Підрум’яньте з одного боку до золотистої скоринки апетитною.
  6. Обережно переверніть на другий бік і повторіть процедуру до хрусткого стану.
  7. Апетитну барабульку перекладіть на тарілку, попередньо застелену серветками або паперовими рушниками, щоб позбутися зайвого жиру.
  8. Золотисту перекладіть рибу на красиве блюдо для подачі і запрошуйте домочадців дегустувати хрустке частування. Приємного насолоди!