Барабулька на сковороді – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Барабулька, смажена в борошні

Барабулька, смажена в борошні, з’їдається моментально. Це неймовірно смачний і цікавий варіант апетитного обіду або вечері, який неодмінно оцінить ваша сім’я. Приготування займає мінімальну кількість часу і порадує вас і ваших домашніх.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3

Склад:

  • Барабулька – 500 гр.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Візьміть необхідну кількість риби.

Крок 2. Заморожену рибу попередньо необхідно розморозити.

Крок 3. Барабульку очистіть від луски і нутрощів. Гарненько промийте під краном і приберіть вологу серветками всередині і зовні.

Крок 4. Підготовлену рибу посоліть і поперчіть, ретельно перемішайте. В окрему миску насипте борошно і вивантажите підготовлену барабульку. Гарненько запаніруйте рибу з усіх боків.

Крок 5. Чавунну сковороду прожарити на сильному вогні. Налийте досить велика кількість масла. У гаряче масло відправте запанированную барабульку і готуйте на помірному вогні до рум’яності.

Крок 6. Рибу переверніть на іншу сторону і готуйте до золотистої скоринки. Готову барабульку викладіть на тарілку, попередньо застелену серветками або паперовими рушниками, щоб вбралося зайве масло.

Крок 7. Красиву хрустку рибу перекладіть в посуд для подавання, при бажанні зваріть картоплю і подавайте разом. Запрошуйте сім’ю трапезувати. Приємного апетиту!