Лазання – це традиційна і неймовірно смачна страва італійської кухні. Такий продукт стане яскравим обідом або вечерею. Для приготування беріть на замітку перевірену кулінарну добірку з десяти рецептів приготування лазаньї з фаршем у духовці з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.
Класична лазіння з фаршем у духовці
Класична лазіння з фаршем у духовці порадує неймовірно яскравим смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Таке частування можна подати до домашнього обіду, вечері або у свята. Спробуйте приготувати популярну італійську страву своїми руками, за нашим простим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Інгредієнти:
на – 8 порції
- Листи лазаньї готові – 8 шт.
- Сир Пармезан (або інший твердий сир) – 170 гр.
- Сир Пармезан (або інший твердий сир) – 50 гр.
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Для соусу Болоньєзе:
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Олія оливкова – 2 ст.л.
- Помідори – 1 шт.
- Томатная паста – 35 гр.
- Вода – 100 мл.
- Сіль за смаком
- Прованські трави – 1 гр.
- Для соусу бешамель:
- Молоко коров’яче – 400 мл.
- Олія вершкове – 25 гр.
- Мука – 25 гр.
- Сіль за смаком
- Мускатний горіх – ¼ ч.л.
Процес приготування:
Класична лазіння готується дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Спочатку приготуємо соус болоньєзе. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на оливковій олії до прозорого стану.
До цибулі додаємо терту на тертці моркву і продовжуємо обсмажувати до м’якості.
Викладаємо сюди м’ясний фарш, добре перемішуємо і обсмажуємо близько 10 хвилин.
Сюди ж відправляємо подрібнені ошпарені помідори без шкірки та томатну пасту. Вливаємо воду і ретельно все перемішуємо.
Вмішуємо в заготовку спеції та продовжуємо гасити на слабкому вогні 10 хвилин під кришкою.
Листи для лазання акуратно опускаємо в ємність з киплячою водою. Бланшуємо пару хвилин.
Далі листи акуратно дістаємо із води.
Розкладаємо їх на рушник, щоб вони просохли.
Тепер приготуємо соус бешамель. На сковороді розтоплюємо вершкове масло|мастило| і висипаємо до нього борошно. Обсмажуємо до легкого золотистого відтінку, помішуючи. Порційно виливаємо тепле молоко і добре все перемішуємо до зникнення грудочок. Додаємо сіль, чорний мелений перець та мускатний горіх. Доводимо до кипіння на слабкому вогні та варимо до загусання, помішуючи лопаткою.
Починаємо формувати лазанню. Форму для випікання злегка обмазуємо соусом бешамель і кладемо сюди два листи для лазаньї.
Поступово розподіляємо частину болоньезе.
Обмазуємо м’ясний шар соусом бешамель.
Посипаємо все це твердим тертим сиром.
Повторюємо шари, доки не закінчаться всі інгредієнти. Останнім має йти соус бешамель та тертий сир пармезан.
Відправляємо заготовку в розігріту до 180 ° духовку на 35 хвилин.
Класична лазіння з фаршем у духовці готова. Поділіть на порції і подавайте до столу!
Лазання з куркою в домашніх умовах
Лазання з куркою в домашніх умовах – це смачна та апетитна страва в кращих традиціях колоритної італійської кухні. Таке частування нікого не залишить байдужим. Його можна подавати до сімейної вечері або святкового столу. Для приготування яскравої лазаньї в домашніх умовах беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт із фотографіями.
Час готування – 1 година 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Листи для лазаньї – 6 шт.
- Купка куряча – 250 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Морква – 120 гр.
- Чеснок – 1 зубчик.
- Помідори – 250 грн.
- Паста томатная – 1 ст.л.
- Цукор – 2 ч.л.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Італійські трави – за смаком.
- Олія – 2 ст.л.
Для соусу бешамель:
- Олія вершкове – 2 ст.л.
- Мука – 40 гр.
- Молоко – 250 мл.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Відокремлюємо філе від курячої грудки, далі рубаємо його на дрібні шматочки або прокручуємо в м’ясорубці.
Крок 3. Робимо надрізи на помідорах і заливаємо окропом. Після цього остуджуємо, очищаємо від шкірки і дрібно нарізаємо.
Крок 4. Дрібно рубаємо цибулю, часник і натираємо моркву. Обсмажуємо овочі до рум’янцю з олією близько 5-7 хвилин. Сюди ж відправляємо подрібнену курку. Смажимо до зміни кольору, доповнюємо сіллю, спеціями, томатною пастою та помідорами. Гасимо заготовку під кришкою на помірному вогні 30 хвилин.
Крок 5. Тепер приготуємо соус бешамель. У сковороді або каструлі розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому борошно кілька хвилин, постійно помішуючи. Після цього вводимо сюди молоко і продовжуємо помішувати до загусання соусу близько 10 хвилин. Солимо і перчимо на смак.
Крок 6. Починаємо формувати лазанню. Форму для випікання обмазуємо олією та викладаємо рівним шаром листи лазаньї. Далі змащуємо курячим соусом та соусом бешамель. Повторюємо шари і наприкінці все посипаємо тертим сиром. Відправляємо заготовку в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Крок 7. Лазання з куркою в домашніх умовах готова. Нарізайте порційними шматочками та подавайте до столу!
Лазання з фаршем та соусом бешамель
Лазання з фаршем та соусом бешамель відрізняється цікавим смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Таке частування можна подавати як до домашнього столу, так і в рамках святкового меню. Спробуйте приготувати яскраву страву за нашим простим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 година 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Листи для лазаньї – 210 гр.
- Фарш м’ясний – 250 грн.
- Морква – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 120 гр.
- Помідори, консервовані у власному соку – 250 грн.
- Сир твердий – 100 гр.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Олія – для смаження.
Для соусу бешамель:
- Олія вершкове – 50 гр.
- Молоко – 350 мл.
- Мука – 20 гр.
- Сіль за смаком.
- Горіх мускатний – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому муку до легкого золотистого кольору, постійно помішуючи.
Крок 2. У цю масу порційно виливаємо молоко, продовжуємо помішувати до зникнення грудочок. Додаємо сіль, мускатний горіх і томимо до загусання.
Крок 3. У сковороді з олією обсмажуємо до м’якості цибулю. Додаємо до нього терту на тертці моркву і продовжуємо смажити до м’якості овочів.
Крок 4. Зсуваємо цибулю з морквою у бік сковороди та викладаємо сюди м’ясний фарш.
Крок 5. Обсмажуємо фарш з овочами близько 10 хвилин і викладаємо подрібнені помідори сюди.
Крок 6. Додаємо сіль та перець, обсмажуємо ще 5-7 хвилин на слабкому вогні.
Крок 7. Листи лазаньї відварюємо по 2-3 хвилини в окропі і потім дістаємо їх.
Крок 8. Починаємо формувати лазанню. Форму для випікання обмазуємо невеликою кількістю соусу бешамель та викладаємо шар із листів лазаньї.
Крок 9. Викладаємо шар із м’ясного фаршу з овочами. Поливаємо соусом бешамель та посипаємо невеликою кількістю тертого сиру.
Крок 10. Повторюємо шари, доки не закінчаться всі інгредієнти. Зверху все посипаємо тертим сиром.
Крок 11. Випікаємо частування 30 хвилин за температури 180°.
Крок 12. Лазання з фаршем та соусом бешамель готова. Подавайте до столу!
Лінива лазіння з лаваша з фаршем
Лінива лазіння з лаваша з фаршем – це смачна і апетитна страва з полегшеним кулінарним процесом. Таке частування нікого не залишить байдужим. Його можна подавати до сімейної вечері або святкового столу. Для приготування лазаньї з лаваша використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями.
Час готування – 1 година 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий – 100 гр.
- Фарш м’ясний – 0,7 кг.
- Молоко – 200 мл.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Морква – 1 шт.
- Олія вершкове – 50 гр.
- Олія – 2 ст.л.
- Мука – 1 ст.л.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Перець чорний мелений – 1/3 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Очищаємо морквину та натираємо її на тертці.
Крок 3. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на олії до прозорого стану. Викладаємо сюди терту моркву і смажимо всі разом ще кілька хвилин.
Крок 4. Відправляємо до овочів м’ясний фарш та обсмажуємо вміст близько 8 хвилин на помірному вогні.
Крок 5. Приготуємо соус бешамель. Розтоплюємо в каструлі вершкове масло і кілька хвилин обсмажуємо на ньому борошно, постійно помішуючи. Тонким струменем вливаємо сюди гаряче молоко і продовжуємо помішувати. Варимо на повільному вогні до загусання. Додаємо сіль та перець за смаком.
Крок 6. З тонкого лаваша вирізаємо пластинки за розміром, рівним формі для запікання.
Крок 7. На дно форми виливаємо трохи соусу та викладаємо лист лаваша. На нього кладемо м’ясну заготівлю. Знову поливаємо соусом і прикриваємо листом лаваша. Повторюємо верстви.
Крок 8 Заготовку посипаємо тертим сиром і відправляємо в розігріту до 180 ° духовку на 30 хвилин.
Крок 9. Лінива лазіння з лаваша з фаршем готова. Діліть на порційні шматочки і спробуйте!
Домашня лазіння з фаршем та грибами
Домашня лазіння з фаршем та грибами порадує неймовірно яскравим смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Таке частування можна подавати як до домашнього столу, так і в рамках святкового меню. Спробуйте приготувати яскраву страву за нашим простим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 година 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Листи для лазаньї – 4 шт.
- Гриби гливи – 150 гр.
- Фарш м’ясний – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сир твердий – 50 гр.
- Соус бешамель – 100 мл.
- Соус томатний – 2 ст.
- Олія – 30 мл.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Горіх мускатний – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Викладаємо фарш у глибоку миску, солимо і перчимо.
Крок 2. Відварені гриби гливи ріжемо на невеликі шматочки.
Крок 3. Очищаємо моркву від шкірки та натираємо її на великій тертці.
Крок 4. Гливи обсмажуємо на олії.
Крок 5. До грибів відправляємо цибулю та моркву. Обсмажуємо все до м’якості овочів.
Крок 6. Сюди ж викладаємо м’ясний фарш.
Крок 7. Перемішуємо та доповнюємо заготовку томатним соусом.
Крок 8. Тушимо м’ясну начинку близько 10 хвилин на невеликому вогні.
Крок 9. Листи для лазання опускаємо в киплячу воду на 2 хвилини. Потім дістаємо їх.
Крок 10. Починаємо формувати лазанню. На дно форми для запікання викладаємо трохи соусу бешамель.
Крок 11. На соус кладемо підготовлені листи лазаньї.
Крок 12. Знову поливаємо листя соусом.
Крок 13. Поступово викладаємо м’ясну начинку.
Крок 14. Поливаємо невеликою кількістю соусу бешамель та повторюємо шари.
Крок 15. Посипаємо заготовку тертим сиром.
Крок 16. Відправляємо частування в розігріту до 190 ° духовку на 30 хвилин.
Крок 17. Домашня лазіння з фаршем та грибами готова. Подавайте до столу!
Лазання з кабачками у духовці
Лазання з кабачками у духовці – це цікавий спосіб приготування апетитної італійської страви. Таке частування порадує яскравим смаком, неймовірною соковитістю та поживними властивостями. Для приготування лазаньї використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 1 година 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 шт.
- Фарш м’ясний – 800 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Помідори, консервовані у власному соку – 400 грн.
- Сир твердий – 250 гр.
- Петрушка – до смаку.
- Базилік – до смаку.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Олія – 4 ст.л.
Для соусу бешамель:
- Олія вершкове – 80 гр.
- Молоко – 800 мл.
- Мука – 80 гр.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо кабачок і ріжемо тонкими пластинками.
Крок 2. У сковороді обсмажуємо подрібнену цибулю на олії. Далі додаємо до нього подрібнену моркву і продовжуємо смажити все разом. Потім викладаємо м’ясний фарш і добре все вимішуємо. Готуємо близько 7 хвилин.
Крок 3. Додаємо подрібнені помідори у власному соку. Перемішуємо та готуємо 5 хвилин.
Крок 4. Наприкінці готування додаємо подрібнений часник, сіль та перець. Також приєднуємо подрібнену зелень.
Крок 5. Тепер приготуємо соус бешамель. Розтоплюємо в каструлі вершкове масло і обсмажуємо на ньому борошно до золотистого кольору.
Крок 6. Тонким струменем виливаємо молоко і продовжуємо помішувати заготівлю.
Крок 7. Томімо соус на повільному вогні до загусання. Додаємо сіль та чорний мелений перець.
Крок 8. Починаємо формувати лазанню. На дно форми для запікання виливаємо трохи соусу. Рівним шаром викладаємо платівки кабачків, солимо і перчимо до смаку.
Крок 9. Викладаємо частину м’ясного фаршу рівним шаром.
Крок 10. Добре обмазуємо м’ясний шар соусом бешамель.
Крок 11. Далі знову йде шар із пластинок кабачка.
Крок 12. Викладаємо м’ясний фарш, що залишився.
Крок 13. Поливаємо все це соусом.
Крок 14. Посипаємо заготовку тертим сиром.
Крок 15. Відправляємо частування в розігріту до 180 ° духовку на 40 хвилин.
Крок 16. Лазання з кабачками у духовці готова. Подавайте апетитну та соковиту страву до столу!
Лазання з фаршем та томатною пастою
Лазання з фаршем і томатною пастою – це яскраве за смаком та поживне частування, яке нікого не залишить байдужим і точно урізноманітнить ваш домашній або святковий стіл. Така страва стане чудовим приводом зібрати сім’ю або друзів за одним столом. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Листи для лазаньї – 10 шт.
- Фарш м’ясний – 0,5 кг.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Паста томатная – 200 гр.
- Вода – 200 мл.
- Олія вершкове – 50 гр.
- Мука – 2 ст.л.
- Молоко – 250 мл.
- Сіль за смаком.
- Суміш перців – до смаку.
- Сир твердий – 150 гр.
- Італійські трави – за смаком.
- Базилік сушений – до смаку.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Дрібно рубаємо цибулю та часник, моркву натираємо на тертці.
Крок 2. Овочі обсмажуємо до м’якості та легкої рум’янці на олії. Викладаємо до них фарш, перемішуємо та обсмажуємо всі разом.
Крок 3. Через 15 хвилин вливаємо воду і додаємо томатну пасту. Солимо і посипаємо спеціями до смаку. Перемішуємо та готуємо ще 15 хвилин на слабкому вогні.
Крок 4. Приготуємо соус бешамель. Для цього розтоплюємо вершкове масло і злегка обсмажуємо на ньому борошно. Поступово вливаємо молоко і томимо соус, помішуючи, до загусання. Форму для запікання обмазуємо невеликою кількістю соусу.
Крок 5. На соус кладемо листи для лазаньї. Заздалегідь їх можна ошпарити окропом. Викладаємо шар із м’ясної заготовки.
Крок 6. Знову викладаємо листи та обмазуємо їх соусом бешамель.
Крок 7. Повторюємо шари та посипаємо заготовку тертим сиром. Відправляємо її в розігріту до 180 ° духовку на 50 хвилин.
Крок 8. Лазання з фаршем та томатною пастою готова. Поділіть на порції і подавайте до столу!
Лазання з баклажанами у духовці
Лазання з баклажанами у духовці – це оригінальний спосіб приготування апетитної італійської страви. Таке частування порадує неймовірною поживністю, цікавим смаком та соковитістю. Для приготування лазаньї, використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Баклажани – 3 шт.
- Фарш м’ясний – 0,5 кг.
- Консервовані помідори – 100 гр.
- Сир Моцарела – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Базилік – 4 аркуші.
- Трави прованські – до смаку.
- Морква – 1 шт.
- Селера – 50 гр.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Олія – для смаження.
Для пасти:
- Мука – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Сіль за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Приготуємо пасту для лазання в домашніх умовах. У глибоку миску висипаємо муку|борошно| і додаємо до неї сіль.
Крок 3. Вливаємо оливкову олію та розбиваємо курячі яйця. Замішуємо однорідне тісто, загортаємо його в харчову плівку та забираємо в холодильник на 40 хвилин.
Крок 4. Розкочуємо підготовлене тісто в тонкий пласт і розрізаємо його прямокутні смужки. Для цього можна використати спеціальну кухонну машину.
Крок 5. Баклажани обробляють тонкими пластинками. Дрібним кубиком ріжемо цибулю, моркву та селеру.
Крок 6. Платівки баклажанів обсмажуємо до рум’янцю з кожного боку. Найкраще використовувати сковороду гриль.
Крок 7. Подрібнені овочі обсмажуємо в окремій сковороді на олії. Викладаємо до них фарш і смажимо всі разом.
Крок 8. Додаємо сюди подрібнені томати, часник, базилік, сіль та спеції. Перемішуємо і томимо до готовності фаршу.
Крок 9. У форму для запікання шарами викладаємо баклажани, м’ясний фарш, листи лазаньї та натертий сир. Повторюємо шари та зверху все посипаємо сиром. Запікаємо частування 25 хвилин при температурі 200 °.
Крок 10. Лазання з баклажанами у духовці готова. Поділіть на порції і подавайте до столу!
Лазання з куркою та грибами
Лазання з куркою та грибами – це яскраве та поживне частування, яке нікого не залишить байдужим та прикрасить ваш домашній або святковий стіл. Порадуйте себе та близьких яскравим смаком, за допомогою нашого перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Листи для лазаньї – 150 гр.
- Філе куряче – 0,7 кг.
- Сир твердий – 200 гр.
- Гриби печериці – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Помідори – 3 шт.
- Олія – 3 ст.л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
Для соусу бешамель:
- Молоко – 4 ст.
- Олія вершкове – 120 гр.
- Мука – 2,5 ст.л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Горіх мускатний – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. У каструлі розтоплюємо вершкове масло.
Крок 2. Додаємо до олії борошно і обсмажуємо кілька хвилин, постійно помішуючи.
Крок 3. Сюди виливаємо молоко і продовжуємо вимішувати до загусання соусу.
Крок 4. Наприкінці додаємо сіль та мускатний горіх.
Крок 5. Куряче філе прокручуємо через м’ясорубку.
Крок 6. Надрізаємо помідори і заливаємо окропом на 10 хвилин.
Крок 7. У цей час подрібнюємо цибулю і промиті печериці.
Крок 8. У сковороді обсмажуємо курячий фарш до зміни кольору.
Крок 9. Додаємо до фаршу цибулю та гриби. Перемішуємо та продовжуємо обсмажувати до готовності всіх інгредієнтів.
Крок 10. Остуджуємо ошпарені помідори і знімаємо з них шкірку. М’якуш ріжемо дрібним кубиком і відправляємо до грибів з куркою.
Крок 11. Гасимо вміст під кришкою до випаровування вологи. Додаємо сіль та чорний мелений перець за смаком.
Крок 12. Форму для запікання обмазуємо невеликою кількістю олії та соусом бешамель.
Крок 13. Викладаємо листи для лазаньї. Попередньо їх можна ошпарити окропом.
Крок 14. Викладаємо шар із м’ясної начинки.
Крок 15. Посипаємо невеликою кількістю тертого сиру.
Крок 16. Повторюємо усі шари. Останній шар буде з листів лазаньї та соусу бешамель.
Крок 17. Посипаємо заготовку тертим сиром, що залишився.
Крок 18. Відправляємо частування в розігріту до 180 ° духовку на 40 хвилин.
Крок 19. Лазання з куркою та грибами готова. Частуйтесь!
ПП лазіння в домашніх умовах
ПП лазіння в домашніх умовах – це справжня знахідка для тих, хто дотримується правильного харчування та стежить за своїм здоров’ям. Така страва вийде не менш смачною та поживною, ніж традиційна лазіння, але при цьому порадує невисокою калорійністю. Тому обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями.
Час готування – 1 година 20 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Листи для лазаньї – 12 шт.
- Фарш м’ясний – 500 гр.
- Томатна паста – 1 банка.
- Йогурт натуральний – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Помідори – 2 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сир – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Дрібно рубаємо очищену цибулю.
Крок 3. Також подрібнюємо зубчики часнику.
Крок 4. Обсмажуємо цибулю з часником у сковороді без олії. Можна влити трохи води.
Крок 5. Викладаємо до овочів м’ясний фарш і гасимо до напівготовності.
Крок 6. Додаємо сюди томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин. Солимо і перчимо на смак.
Крок 7. Дрібно рубаємо промиті помідори.
Крок 8. Помідори гасимо в окремій сковороді, додаємо сіль та перець за смаком.
Крок 9. В окремій мисці збиваємо йогурт із яйцем, сіллю та перцем.
Крок 10. Форму для запікання обмазуємо невеликою кількістю соусу з помідорів.
Крок 11. Викладаємо на нього листи лазаньї. Попередньо їх можна ошпарити окропом.
Крок 12. Далі викладаємо тонкий шар із м’ясного фаршу.
Крок 13. Посипаємо це невеликою кількістю тертого сиру.
Крок 14. Далі поливаємо соусом із йогурту і повторюємо шари.
Крок 15. Останнім шаром мають бути листи, политі соусом із йогурту та обсипані сиром.
Крок 16. Відправляємо частування в розігріту до 180 ° духовку на 30 хвилин.
Крок 17. ПП лазіння в домашніх умовах готова. Можна куштувати!