Палтус на сковороді – 6 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Палтус на сковороді — це дуже апетитне, смачне і нескладний у виконанні блюдо для вашого домашнього столу. Готова рибка виходить дуже соковитою і поживною. Для приготування беріть на замітку нашу перевірену кулінарну збірку з шести смачних рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Урізноманітніть ваше меню!

Смажений палтус в борошні на сковороді

Смажений палтус в борошні на сковороді виходить неймовірно соковитим всередині, рум’яним і хрустким зовні. Таке частування нікого не залишить байдужим. Подавайте до столу з чорним хлібом, ароматною зеленню, свіжими овочами або соліннями. Порадуйте себе і своїх близьких!

Інгредієнти на
2 порц.

  • Стейк палтуса 500 гр.
  • Масло вершкове 200 гр.
  • Борошно 3 ст. л.
  • Сік лимонний 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Петрушка для подачі

Процес приготування:

  1. Підготуємо стейки палтуса. Їх необхідно попередньо розморозити.
  2. Після рибні шматочки промиваємо, обсушуємо і поливаємо лимонним соком.
  3. Викладаємо стейки у глибоку миску, посипаємо їх сіллю і акуратно перемішуємо.
  4. Далі кожен шматочок гарненько паніруємо в борошні.
  5. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом.
  6. Обсмажуємо частування з обох сторін до апетитного рум’янцю.
  7. Смажений палтус в борошні на сковороді готовий. Прикрашайте його лимонними часточками, свіжої петрушкою і подавайте до столу!