Палтус на сковороді – 6 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Філе палтуса в клярі на сковороді

Філе палтуса в клярі на сковороді — апетитне частування для вашої родини, яке нікого не залишить байдужим. Готовий продукт вийде соковитим всередині і рум’яним зовні. Подавайте зі свіжими овочами, соліннями та іншими гарнірами за смаком. Для приготування своїми руками беріть на замітку наш покроковий рецепт.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе палтуса – 0,6 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 220 гр.
  • Кефір – 180 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш спецій – за смаком.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Крок 1. Філе палтуса попередньо розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками.

Крок 2. У глибокій мисці з’єднуємо курячі яйця з кефіром. Збовтуємо продукти віночком до однорідності.

Крок 3. Висипаємо в отриману суміш борошно, сіль і спеції. Продовжуємо вимішувати.

Крок 4. Отримуємо однорідний густий кляр без борошняних грудочок.

Крок 5. Кожен шматок риби занурюємо в кляр, а після викладаємо на сковороду, розігріту з рослинною олією. Обсмажуємо з усіх боків до рум’янцю.

Крок 6. Готовий продукт перекладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Крок 7. Філе палтуса в клярі на сковороді готово. Викладайте на тарілку і пригощайтеся!