Філе палтуса в клярі на сковороді
Філе палтуса в клярі на сковороді — апетитне частування для вашої родини, яке нікого не залишить байдужим. Готовий продукт вийде соковитим всередині і рум’яним зовні. Подавайте зі свіжими овочами, соліннями та іншими гарнірами за смаком. Для приготування своїми руками беріть на замітку наш покроковий рецепт.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Філе палтуса – 0,6 кг
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 220 гр.
- Кефір – 180 мл
- Сіль – за смаком.
- Суміш спецій – за смаком.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Крок 1. Філе палтуса попередньо розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками.
Крок 2. У глибокій мисці з’єднуємо курячі яйця з кефіром. Збовтуємо продукти віночком до однорідності.
Крок 3. Висипаємо в отриману суміш борошно, сіль і спеції. Продовжуємо вимішувати.
Крок 4. Отримуємо однорідний густий кляр без борошняних грудочок.
Крок 5. Кожен шматок риби занурюємо в кляр, а після викладаємо на сковороду, розігріту з рослинною олією. Обсмажуємо з усіх боків до рум’янцю.
Крок 6. Готовий продукт перекладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
Крок 7. Філе палтуса в клярі на сковороді готово. Викладайте на тарілку і пригощайтеся!