Смажений палтус з цибулею
Смажений палтус з цибулею порадує вас цікавим смаком, апетитним виглядом і ароматом. Відмінне рішення для вашого сімейного обіду або вечері. Для приготування такої риби в домашніх умовах скористайтеся простим покроковим рецептом з нашої кулінарної збірки.
Час приготування – 45 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Палтус середній – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сметана – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Приправа для риби – на смак.
- Борошно для панірування.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Добре промиваємо палтус і нарізаємо його н порційними шматочками.
Крок 2. Рибні шматки натираємо сіллю, спеціями і обвалюємо в борошні. Після обсмажуємо до рум’янцю на рослинному маслі.
Крок 3. На тонкі четвертинки розбираємо ріпчасту цибулю. Відправляємо його в сковороду з рибою.
Крок 4. Моркву натираємо на тертці і також відправляємо в сковороду. Додаємо сіль за смаком.
Крок 5. Додаємо в заготовку сметану.
Крок 6. Вливаємо трохи води і тушкуємо страву на невеликому вогні 30 хвилин.
Крок 7. Смажений палтус з цибулею готовий. Викладайте на тарілку, прикрашайте ароматним зеленою цибулею і подавайте до столу!