Палтус на сковороді – 6 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Смажений палтус з цибулею

Смажений палтус з цибулею порадує вас цікавим смаком, апетитним виглядом і ароматом. Відмінне рішення для вашого сімейного обіду або вечері. Для приготування такої риби в домашніх умовах скористайтеся простим покроковим рецептом з нашої кулінарної збірки.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Палтус середній – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сметана – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа для риби – на смак.
  • Борошно для панірування.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо палтус і нарізаємо його н порційними шматочками.

Крок 2. Рибні шматки натираємо сіллю, спеціями і обвалюємо в борошні. Після обсмажуємо до рум’янцю на рослинному маслі.

Крок 3. На тонкі четвертинки розбираємо ріпчасту цибулю. Відправляємо його в сковороду з рибою.

Крок 4. Моркву натираємо на тертці і також відправляємо в сковороду. Додаємо сіль за смаком.

Крок 5. Додаємо в заготовку сметану.

Крок 6. Вливаємо трохи води і тушкуємо страву на невеликому вогні 30 хвилин.

Крок 7. Смажений палтус з цибулею готовий. Викладайте на тарілку, прикрашайте ароматним зеленою цибулею і подавайте до столу!