Палтус на сковороді – 6 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Як посмажити палтус в сухарях?

Як посмажити палтус в сухарях? Докладно ми описали кулінарний процес у нашому перевіреному покроковому рецепті. Обов’язково беріть на замітку і балуйте рідних яскравим і хрустким рибним частуванням. Таке блюдо послужить відмінною ідеєю для вашого обіду або вечері.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Палтус – 1 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Сухарі мелені – 3 ст. л.
  • Паприка – 1 ст. л.
  • Куркума – 1 ст. л.
  • Спеції для риби – на смак.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Палтус промиваємо під водою, обсушуємо і нарізаємо стейками.

Крок 2. Поливаємо рибні шматочки лимонним соком. Посипаємо сіллю, меленим перцем і спеціями для риби.

Крок 3. У глибокій мисці збиваємо курячі яйця до легкої пінки.

Крок 4. Панірувальні сухарі перемішуємо з куркумою і паприкою.

Крок 5. Занурюємо рибні стейки в яєчну суміш.

Крок 6. Після гарненько обвалюємо в сухарях зі спеціями.

Крок 7. Викладаємо рибу на сковороду з рослинним маслом.

Крок 8. Обсмажуємо частування з обох боків до яскравого рум’янцю.

Крок 9. Обсмажений палтус в сухарях готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!