Як посмажити палтус в сухарях?
Як посмажити палтус в сухарях? Докладно ми описали кулінарний процес у нашому перевіреному покроковому рецепті. Обов’язково беріть на замітку і балуйте рідних яскравим і хрустким рибним частуванням. Таке блюдо послужить відмінною ідеєю для вашого обіду або вечері.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Палтус – 1 кг
- Яйце – 2 шт.
- Лимон – 0,5 шт.
- Сухарі мелені – 3 ст. л.
- Паприка – 1 ст. л.
- Куркума – 1 ст. л.
- Спеції для риби – на смак.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Палтус промиваємо під водою, обсушуємо і нарізаємо стейками.
Крок 2. Поливаємо рибні шматочки лимонним соком. Посипаємо сіллю, меленим перцем і спеціями для риби.
Крок 3. У глибокій мисці збиваємо курячі яйця до легкої пінки.
Крок 4. Панірувальні сухарі перемішуємо з куркумою і паприкою.
Крок 5. Занурюємо рибні стейки в яєчну суміш.
Крок 6. Після гарненько обвалюємо в сухарях зі спеціями.
Крок 7. Викладаємо рибу на сковороду з рослинним маслом.
Крок 8. Обсмажуємо частування з обох боків до яскравого рум’янцю.
Крок 9. Обсмажений палтус в сухарях готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!