Оладки з кабачків – 10 найбільш смачних рецептів кабачкового оладок з покроковими фото

Оладки з кабачків – апетитне частування для всієї родини. Таке блюдо можна подавати просто так або разом зі сметаною. Відмінне рішення для сніданку або швидкого перекусу. До того ж, овочеві оладки виходять низькокалорійними. Для приготування використовуйте прості рецепти з нашої кулінарної збірки з покроковим описом процесу.

Дуже смачні оладки з кабачків на сковороді — класичний рецепт

Ніжні кабачкові оладки завжди асоціюються з літнім сезоном. Спробуйте приготувати овочеве блюдо з ідеального класичним рецептом. Такі оладки ідеальні для сніданку та перекусу!

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти на
6 порц.

  • Кабачок 600 гр.
  • Борошно 150 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зубчики
  • Сода харчова ½ ч. л.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне 100 гр.

Процес приготування:

  1. Оладки з кабачків на сковороді приготувати дуже просто. Промиваємо овочі, очищаємо від шкірки. Потім пропускаємо кабачки через середню терку. Отриманої кашки даємо настоятися, потім зливаємо сік, що утворився.
  2. До підготовленим кабачків додаємо сіль, чорний мелений перець, подрібнюємо зубчики часнику. Перемішуємо. В інгредієнтах вже вказано приблизний вага тертого і віджатого від соку кабачка. Просіваємо борошно з содою до кабачків. Акуратно замішуємо.
  3. Цибулю очищаємо від лушпиння і подрібнюємо гострим ножем.
  4. Порізану цибулину, додаємо до кабачковому тесту. Сюди ж розбиваємо яйця і все ретельно перемішуємо до однорідності.
  5. розігріваємо Сковороду з рослинним маслом. Сюди викладаємо тісто для кабачкового оладок. Обсмажуємо до рум’янцю з кожної сторони. Приблизно, на це піде 7-10 хвилин.
  6. Готові кабачкові оладки за класичним рецептом подаємо до столу. Приємного апетиту!