Сібас в духовці – 6 рецептів запеченого сібаса з покроковими фото

Апетитний запечений сібас відноситься до середземноморської кухні. Якщо хочете приготувати в домашніх умовах даний ресторанну страву, то використовуйте яскраву добірку з покрокових рецептів. Порадуйте своїх домашніх або гостей смачним і незабутнім рибним вечерею.

Соковитий сібас у фользі в духовці

Щоб запечений сібас вийшов соковитим і ніжним, готуйте його у фользі. Яскраве поживне блюдо можна подавати до обіду або вечері з будь-яким гарніром або свіжими овочами.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Сібас 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста ½ шт.
  • Петрушка ½ пучка
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Сік лимонний 50 мл
  • Масло оливкове 80 мл

Процес приготування:

  1. Як смачно запекти сібаса в духовці? Ріжемо петрушку і ріпчасту цибулю. Поливаємо продукти лимонним соком і оливковою олією. Посипаємо спеціями і гарненько розмішуємо.
  2. Промиту рибу промиваємо, натираємо сіллю і кладемо на деко, вистелений фольгою.
  3. Поливаємо тушку сумішшю з масла, зелені, цибулі і спецій.
  4. Щільно загортаємо продукт фольгою.
  5. Випікаємо блюдо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
  6. Апетитний і соковитий сібас в духовці готовий. Подавайте страву до столу!