Люля-кебаб з фаршу на мангалі – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Люля-кебаб далеко не багатьом відоме блюдо, яке в залежності від фаршу може змінювати своє призначення і виступати як у ролі закуски, так і в ролі самостійного блюда. А процес приготування на мангалі гарантовано забезпечить приємну підсмажену кірочку і дуже насичений аромат.

Люля-кебаб з свинячого фаршу на мангалі

найкраща альтернатива шашликів – це люля-кебаб з свинячого фаршу, який виходить максимально живильним c незвичайним смаком і ароматом, які досягаються завдяки поєднанню сала з м’ясом.

Інгредієнти на
10 порц.

  • Свинина 600 гр.
  • Сало свиняче 180 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати люля-кебаб з фаршу на мангалі? Готуємо всі необхідні інгредієнти. Пропускаємо свинину разом з салом через м’ясорубку. Нарізаємо довільно болгарський перець, цибулину і часник.
  2. У блендері збиваємо подрібнені овочі і додаємо спецій на кінчику ножа.
  3. Овочеву масу з’єднайте з фаршем, солимо і висипаємо ще спецій за смаком. Все перемішуємо до однорідності і залишаємо в холодильнику протягом сорока хвилин.
  4. За цей час починаємо формувати з фаршу ковбаски не дуже великі за розміром. Всі сформовані заготовки перекладаємо в фольгу і загортаємо, після чого наколюємо на шампури. Запікаємо на мангалі протягом 20-25 хвилин, постійно перевертаючи.
  5. Знявши фольгу з котлеток їх можна злегка підрум’янити або ж подавати в такому вигляді.

Бажаємо приємного апетиту!