Фаршировані баклажани – 10 рецептів в духовці з покроковими фото

Фаршировані баклажани є улюбленою стравою кухарів і жителів різних країн. У кулінарів також з’явилися свої секрети приготування цієї страви. Наприклад, начинку готують з м’яса і овочів, проте часто можна побачити рецепти, де в неї додають горіхи і гриби.

Фаршировані човники з баклажанів з м’ясним фаршем

Страва ідеально підійде для скромного сімейного обіду і святкового торжества. Для того щоб баклажани вийшли більш насиченими і соковитими, крім м’ясної начинки можна використовувати овочеву.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Баклажан 3 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Яловичий фарш 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Майонез столовий молочний за смаком
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Сир 50 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати фаршировані баклажани в духовці? Промиваємо овочі проточною водою. Коли волога висохне, баклажани розрізаємо на дві половинки вздовж плода. За допомогою невеликої ложки видаляємо м’якоть. Розтираємо невелику кількість солі в «човниках». М’якоть баклажанів нарізаємо невеликими шматочками.
  2. Очищений від лушпиння цибулю намагаємося нарізати якомога дрібніше. Висипаємо його в заздалегідь розігріту сковороду з олією і обсмажуємо до тих пір, поки цибуля не стане м’яким.
  3. Прибираємо з лушпиння часнику і нарізаємо зубчики дрібними шматочками. Вимиваємо перець в прохолодній воді. Видаляємо з нього насіння, білі плівки і плодоніжку. Висипаємо часник і перець до цибулі і обсмажуємо. Викладаємо фарш. Посипаємо спеціями і перемішуємо масу.
  4. Коли фарш підрум’яниться, додаємо в сковороду нарізану м’якоть баклажанів. Обсмажуємо ще 10 хвилин. Баклажани виділяють багато соку, який необхідно прибрати паперовим рушником. Розігріваємо духовку при температурі 170 градусів. Ставимо деко з баклажанами всередину і випікаємо 15 хвилин.
  5. Викладаємо начинку в баклажанові «човники» і змащуємо майонезом. Натираємо шматочок сиру на тертці і посипаємо їм баклажани з начинкою. Знову відправляємо овоч в духовку на 15 хвилин. Підвищуємо температуру до 190 градусів.

Приємного апетиту!

Фаршировані рулети з баклажанів в духовці

Баклажани при обробці виділяють багато соку, який необхідно просочувати паперовими рушниками. У разі обжарювання, зайве масло потрібно видаляти аналогічним способом.

Час готування – 2 ч.

Час приготування – 1 ч.

Кількість порцій –5-6.

Склад:

  • Баклажан – 1 шт.
  • Сир – 200 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сир – 50 гр.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець – за смаком.

Процес приготування:

1. Промиті баклажани нарізаємо смужками уздовж плоду. Вливаємо в сковороду масло для смаження. Коли ємність розігріється, викладаємо в неї смужки і обсмажуємо з обох сторін. Після обжарювання натираємо смужки сіллю і розкладаємо на тарілці, вистеленій паперовим рушником в два ряди.

2. Коли зайве масло піде, змащуємо кожну смужку рослинним маслом за допомогою пензлика. Викладаємо баклажани в сковороду без масла й обсмажуємо. Потім знову викладаємо на паперові рушники.

3. Зубчик часнику очистити від лушпиння. Подрібнюємо його за допомогою ножа або землянки Перемішуємо з сіллю. Потім промиваємо пучок петрушки і дрібно нарізаємо його. Додаємо зелень часник. Перемішуємо начинку.

4. Викладаємо в суміш сир. Шматочок сиру натираємо на тертці і змішати з іншими інгредієнтами. Додаємо сіль і перець. Знову перемішуємо масу.

5. Начинка повністю готова. Тепер викладаємо її на кожен баклажановий скибочку і закручуємо рулетики. Проколюємо скибочки зубочистками так, щоб начинка не випадала. Запікаємо рулетики в духовці при температурі 170 градусів близько години.

Приємного апетиту!

Соковиті баклажани з сиром і фаршем

Фаршировані баклажани – це не тільки дуже смачне, поживне і корисне блюдо. Воно дуже красиво виглядає на святковому столі. Для начинки знадобиться фарш, який обов’язково потрібно обсмажити до рум’яності.

Час готування – 1 ч. 45 хв.

Час приготування – 40 хв.

Кількість порцій – 12.

Склад:

  • Баклажан – 6 шт.
  • Цибуля – 3 шт.
  • Помідор – 4 шт.
  • Сир – 50 гр.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 2 склянки

Процес приготування:

1. Спочатку підготуємо фарш для начинки. Вливаємо в сковороду олію і злегка підігріваємо ємність. Потім викладаємо в неї фарш і обсмажуємо. Для того щоб перейти до наступного кроку, необхідно, щоб фарш став розсипчастим. Вливаємо склянку води і готуємо м’ясо до того моменту, поки рідина не випарується.

2. Тепер необхідно звільнити баклажани від серцевини, тобто зробити з них «човники». Спочатку промиваємо плоди, а потім розрізаємо на дві частини. Позбавляємося від м’якоті.

3. Промиваємо томати і очищаємо цибулини. Нарізаємо цибулю невеликими частинами, а помідори – кружечками. Висипаємо їх на сковороду і обсмажуємо разом з м’ясом. Слідом відправляємо м’якоть баклажанів, також дрібно нарізану ножем. Додаємо необхідну кількість томатної пасти, солі і спецій. Помішуючи масу, додаємо в неї склянку води і тушкуємо 10 хвилин.

4. Викладаємо баклажани на деко рядами. Змащуємо їх усередині спеціями і сіллю. Заправляємо «човники» готовою начинкою. Розігріваємо духовку при температурі 190 градусів. Відправляємо туди деко з баклажанами на 20 хвилин.

. Через це час виймаємо деко і викладаємо поверх фаршированих баклажанів помідори і сир. Знову відправляємо заготовки в духовку на 20 хвилин.

Приємного апетиту!

Баклажани, фаршировані овочами, запечені в духовці

Баклажани – дуже соковитий продукт. Також він здатний вбирати в себе соки інших інгредієнтів, тому страва виходить дуже насиченим і ароматним.

Час готування – 2 ч. 30 хв.

Час приготування – 1 ч.

Кількість порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Баклажан – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Сир – 200 гр.
  • Перець солодкий – 2 шт.
  • пісне Масло – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Спочатку необхідно підготувати баклажани. Вимитий продукт розрізаємо навпіл. Видаляємо м’якоть ложкою. У баклажанові «човники» додаємо трохи солі і розподіляємо її по всій нутрощі баклажанів. Залишаємо баклажани на 30 хвилин. М’якоть необхідно нарізати кубиками.

2. Обробляємо цибулю, моркву і перець. Видаляємо лушпиння з цибулі і знімаємо верхній шар моркви ножем. Перець розрізаємо на дві частини, видаляємо серцевину і плодоніжки. Цибулю і перець нарізаємо дрібними кубиками, а моркву натираємо на тертці.

3. Тепер приступаємо до обсмажування продуктів для начинки. Спочатку обсмажуємо цибулю. Коли він стане прозорим, додаємо моркву і перець. Тушкуємо масу 5 хвилин, постійно помішуючи її. Додаємо м’якоть баклажанів і продовжуємо обсмажувати продукти ще 5 хвилин.

4. Чисті томати необхідно звільнити від шкірки. Для цього слід обдати їх окропом і залишити на 2 хвилини, а потім злити гарячу воду і потримати томати в холодній. Знімаємо шкірку. Нарізаємо томатну м’якоть і викладаємо її в сковороду. Солимо і перчимо масу, доводимо до потрібного стану за 5 хвилин.

5. Шматочок сиру натираємо на тертці. Вивільняємо часник від лушпиння і подрібнюємо за допомогою землянки Часник і половину сиру додаємо в начинку. Перемішавши її, викладаємо в баклажани. Переміщаємо «човники» на деко і ставимо його в духовку, попередньо нагріту при температурі 180 градусів (деко наливаємо трохи води).

6. Готуємо страву близько 40 хвилин. Через півгодини висуваємо деко і посипаємо начинку сиром, щоб в результаті вийшла золотава скоринка. Перевіряємо готовність баклажанів зубочисткою. Страву можна вважати готовим, якщо шкірка легко протикається зубочисткою. При бажанні баклажани, можна посипати дрібно нарубаною зеленню.

Приємного апетиту!

Дуже смачні баклажани з грибами в духовці

Помідори до фаршированим баклажанів краще додавати в останню чергу в подрібненому вигляді: або натерти на тертці або нарізати невеликими кубиками. Головне, заздалегідь зняти шкірку з помідорів.

Час готування – 2 ч. 10 хв.

Час приготування – 1 ч. 30 хв.

Кількість порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Баклажан – 2 шт.
  • Перець болгарський солодкий – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Печериці – 150 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Горіхи волоські – 100 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. У першу чергу потрібно підготувати баклажани: промити і обтерти, розрізати уздовж на дві половинки і з кожної частини витягти серцевину ножем або ложкою. Відразу розподіляємо баклажани по листу. Потім змащуємо форму сіллю і маслом.

2. Встановлюємо температуру на 230 градусів. Після розігріву ставимо всередину духовки деко з заготовками. Тушкуємо баклажани 15 хвилин. Поки страву в духовці, підготуємо інші інгредієнти. Спочатку нарізаємо м’якоть, витягнуту з баклажанів, невеликими кубиками.

3. Печериці спочатку необхідно перебрати. Зрізаємо верхній шар «капелюшків» та «ніжок», попередньо відокремивши їх один від одного. Гриби промиваємо теплою водою. Проробляємо те ж саме з перцем. Потім розрізаємо його навпіл і вичищаємо насіння разом з плівками. Нарізаємо гриби і перець невеликими кубиками.

4. Зубчики часнику очищаємо від лушпиння. Дрібно рубаємо їх ножем. Споліскуємо пучок петрушки і кінзи, даємо їм обсохнути. Подрібнюємо зелень.

5. Тепер обсмажуємо овочі для начинки. Спочатку вливаємо 2 ложки рослинного масла в сковороду. Потім ставимо ємність на плиту. Коли вона нагріється, додаємо цибулю. Обсмажуємо його 2 хвилини, додаємо перець.

6. Через 4 хвилини змішуємо перець і цибулю з м’якоттю баклажанів. Перемішуємо масу. Через 7 хвилин солимо і перчимо начинку. Приправляємо зеленню і часником. Знову розмішуємо. Заздалегідь позбавляє помідори від шкірки і натираємо їх на тертці. Додаємо у фарш і обсмажуємо 4 хвилини.

7. В іншій сковороді потрібно обсмажити печериці. На це нам знадобиться близько 8-10 хвилин. Коли гриби будуть готові, перемішуємо їх з начинкою. «Човники» за цей час вже встигнуть розм’якнути. Дістаємо деко з духовки і наповнюємо начинкою баклажани.

8. Слід заздалегідь позбавити волоські горіхи від шкаралупи і розтовкти. Посипаємо ними начинку. Відправляємо в духовку. Тушкуємо 10 хвилин при температурі 200 градусів. Посипаємо зеленню страву.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт баклажанів, фаршировані куркою

Баклажани є основою для гарячих і холодних закусок. Їх готують з томатним соусом і фарширують різними начинками. Особливо смачними вони виходять з куркою.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 1 ч.

Кількість порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Баклажан – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Помідор – 1 шт.
  • Філе куряче – 400 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Майонез – за смаком.
  • Сир – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Займемося підготовкою баклажанів. Спочатку їх необхідно ретельно промити, а потім розрізати уздовж осі на дві частини. Потім потрібно відокремити м’якоть від шкірки, при цьому залишити щільну внутрішність не менш сантиметра завтовшки. Тепер необхідно злегка підсолити баклажани всередині. Залишаємо їх на 30 хвилин. М’якоть не викидаємо. Її викладаємо в тарілку.

2. Приступимо до підготовки начинки. Перед обробкою, куряче філе варто спочатку промити, а потім дати йому обсохнути. Щоб прискорити процес, промачиваем курку паперовим рушником. Нарізаємо філе невеликими скибочками.

3. Очищений від лушпиння цибулю і часник нарізаємо дрібними шматочками. Наливаємо пару ложок рослинного масла в сковороду. Після розігріву ємності з маслом на плиті, додаємо цибулю і обсмажуємо, поки він не придбає золотавий відтінок. Потім додаємо до цибулі часник і куряче філе. Обсмажуємо інгредієнти разом близько хвилини, а потім всипаємо м’якоть баклажанів. Коли маса буде повністю готова, знімаємо сковороду з конфорки. Після охолодження солимо і перчимо начинку.

4. Включаємо духовку і залишаємо на розігрів. При цьому виставляємо потрібну температуру – 180 градусів. Зливаємо зайву рідину з заготовок і начиняє їх. Промиваємо помідор і нарізаємо його тонкими кружками. Викладаємо поверх начинки і змащуємо майонезом. Підвищуємо градус до 200 і ставимо баклажани на деко в духовку. Чекаємо 10-15 хвилин.

5. Дістаємо деко з духовки і посипаємо начинку тертим сиром, який варто підготувати за 5 хвилин до отримання страви. Знову запікаємо баклажани, щоб вони встигли покритися золотистою скоринкою. Це займе близько двох хвилин.

6. Перед подачею на стіл головного блюда, слід вимити і нарізати зелень. Її відправляємо в невелику ємність і ставимо на стіл, щоб кожен учасник застілля міг посипати нею баклажани, за смаком.

Приємного апетиту!

Як смачно запекти баклажани з помідорами і сиром?

Блюдо виходить дуже смачним і соковитим. Його можна подавати до столу в якості легкого вечері або з картоплею до обіду. У процесі приготування баклажани слід залишати на деякий час, щоб виділився сік з гіркотою.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 50 хв.

Кількість порцій – 2.

Склад:

  • Баклажан – 2 шт.
  • Помідор – 4 шт.
  • Сир – 200 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сік лимонний – за смаком.
  • Цукор – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 2-3 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо баклажани. Спочатку їх потрібно промити і обтерти. Нарізаємо обидва баклажана часточками, щоб вийшло віяло. Пластинки повинні бути не більш п’яти міліметрів товщиною. Не дорезаем їх до кінця. Змішуємо сіль і перець. Змащуємо сипучої сумішшю пластинки.

2. Вимиті помідори нарізаємо скибочками у формі гуртків. Шматочок сиру також нарізаємо тонкими смужками. Розміщуємо помідори і сир між пластинами. Достатньо трьох гуртків томатів та двох скибочок сиру.

3. Тепер нам знадобиться лист або будь-яка інша форма, що підходить для запікання. Викладаємо на неї баклажани. Томатні плоди, які не пішли на начинку для баклажана, очищаємо від шкірки.

4. Щоб це зробити, помідори потрібно спочатку потримати в окропі 2 хвилини, а потім обдати їх холодною водою. Нарізаємо помідори невеликими кубиками. Їх слід злегка згасити на сковороді з рослинним маслом. Очищаємо часник видавлюємо через часникодавку. Викладаємо його разом з сіллю, цукром і лимонним соком в сковороду. Перемішуємо інгредієнти і готуємо до густоти. Поливаємо соусом баклажани і ставимо в духовку, яку варто попередньо нагріти при температурі 180 градусів. Сам процес займе 25 хвилин.

5. Що залишився сир натираємо на тертці і посипаємо їм практично готову страву. Знову відправляємо в духовку на 5 хвилин.

6. І останній штрих – зелень. Її ми вимиваємо і нарізаємо як можна дрібніше. Посипаємо баклажани і ставимо їх на стіл.

Приємного апетиту!

Соковиті баклажани в духовці з фаршем, сиром і грибами

Страва з баклажанів виходить дуже ситним і неймовірно смачним. Якщо додати в начинку м’ясний фарш, гарнір буде не дуже складним, можна сказати, дієтичним.

Час готування – 1 ч. 35 хв.

Час приготування – 45 хв.

Кількість порцій – 8.

Склад:

  • Баклажан – 4 шт.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Печериці – 400 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло оливкова – 2-3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець – за смаком.
  • Італійські трави – за смаком.

Процес приготування:

1. Щоб приготувати фаршировані баклажани, потрібно спочатку їх промити, а потім обтерти. Далі їх необхідно розрізати на дві половинки і зробити невеликі надрізи на м’якоті у вигляді сіточки. Посипаємо сіллю баклажани і залишаємо на півгодини. Через 30 хвилин баклажани потрібно буде промити і злегка віджати, а потім витягти м’якоть ножем або ложкою.

2. Тепер займемося приготуванням начинки. Для цього необхідно цибулю очистити від лушпиння і підготувати фарш для обжарювання. Подрібнюємо цибулину і викладаємо шматочки на сковороду з маслом, яку заздалегідь підігріваємо. Як тільки цибуля пом’якшиться, висипаємо до нього фарш. Обсмажуємо начинку до стану розсипчастості м’яса (близько 20 хвилин). Посипаємо сіллю, перцем і спеціями.

3. Перемішуємо начинку і викладаємо в заготовки з баклажанів. Готуємо наступний шар начинки – гриби. Перебираємо печериці. Відокремлюємо «ніжки» від «капелюшків» і зрізаємо верхній шар. Нарізаємо гриби і обсмажуємо протягом семи хвилин. Солимо і перчимо масу. Перемішавши її, викладаємо поверх шару м’ясної начинки.

4. Тепер необхідно викласти шар з м’якоті баклажанів. Потрібно нарізати її і обсмажити 5 хвилин на сковороді. Очищений часник нарізаємо і посипаємо їм начинку. Викладаємо заготовки на деко і паралельно розігріваємо духовку при температурі 200 градусів. Випікаємо 10-15 хвилин.

5. Промиваємо зелень. Дрібно шаткуємо її. Натираємо сир на крупній тертці. Поливаємо начинку сметаною, наступним шаром викладаємо сир і посипаємо зеленню. Знову відправляємо їх у духовку на 15 хвилин. Готово!

Приємного апетиту!

Як приготувати фаршировані баклажани по-турецьки?

Фаршировані баклажани є традиційним блюдом східної кухні, якщо бути точними, турецької. Приготування гарніру займе дуже багато часу і точно сподобається вашим гостям і близьким.

Час готування – 2 ч. 35 хв.

Час приготування – 1 ч. 5 хв.

Кількість порцій – 2.

Склад:

  • Баклажан – 2 шт.
  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Помідор – 1 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Перець гострий – 1 шт.
  • Перець болгарський солодкий – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Петрушка – 10 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець мелений – за смаком.
  • Вода – 1 склянка

Процес приготування:

1. Промиті баклажани слід розрізати на дві частини. Якщо є плодоніжка, не обрізаємо її. Шкірку плоду обрізаємо смужками. Надрізаємо баклажан з очищеної від шкірки боку ножем надріз повинен бути поздовжнім). Вливаємо воду в глибоку миску і підсолюємо. Опускаємо в неї баклажани. Чекаємо 40 хвилин.

2. Змащуємо деко і баклажани рослинною олією з допомогою кондитерської кисті. Викладаємо плоди на деко. Виставляємо температуру для розігріву духовки (200 градусів). Запікаємо баклажани до того моменту, поки вони не стануть золотистого кольору.

3. Болгарський перець нарізаємо невеликими кубиками. Попередньо його необхідно промити і очистити. Позбавляємо від лушпиння цибулину і також нарізаємо її.

4. Гострий перець обробляємо точно так само, як і болгарська. Викладаємо нарізану цибулю у розігріту сковороду з олією. Коли цибуля стане м’яким, висипаємо до нього перець (гострий, і болгарська). Перемішуємо масу.

5. Викладаємо фарш. Солимо і перчимо вміст сковороди. Очищений від лушпиння часник подрібнюємо за допомогою чесночницы і відправляємо в ємність. У нас є 7 хвилин, щоб підготувати зелень (спочатку слід промити її, а потім нарізати). Висипаємо в готову начинку зелень. Перемішуємо її і начиняємо баклажани. Попередньо їх необхідно витягти з духовки. Зробити в районі надрізу виїмку з допомогою ложки і засипати в неї трохи цукру.

6. Помідори промиваємо та нарізаємо часточками. Укладаємо їх на начинку в якості прикраси. Розвести томатну пасту з водою, сіллю і цукром. Виливаємо суміш на деко. Запікаємо баклажани протягом півгодини. Викладаємо баклажани на тарілки, посипаємо зеленню і приправляємо томатною заливкою.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт фаршированих баклажанів віялом

Віяло з баклажанів – це не тільки дуже смачна, але і красиве блюдо. Щоб його приготувати, потрібно добряче попрацювати, але це того варто. Все вийде, якщо вибрати найпривабливіші і пружні плоди.

Час готування – 1 ч. 40 хв.

Час приготування – 40 хв.

Кількість порцій – 2.

Склад:

  • Баклажан – 2 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Приправа універсальна – 1 ч. л.
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. Спочатку необхідно зробити заливку для баклажанів. Змішуємо в одній ємності оливкове масло, щіпку меленого перцю, сіль, приправи за смаком. Нарізаємо очищений від лушпиння часник і також додаємо його в суміш. Перемішуємо інгредієнти.

2. Баклажани нарізаємо пластами, щоб вийшло віяло, тобто вздовж. Попередньо плоди необхідно промити і дати їм обсохнути. Не дорезаем пласти до самої основи, щоб вони трималися за плодоніжку.

3. Вимиті помідори і сир нарізаємо скибочками: помідори – кружальцями, а сир – прямокутниками. Викладаємо баклажани на деко і розправляємо їх, щоб вийшло віяло. Змащуємо кожен пласт заливкою.

4. Вставляємо між шарами скибочки томатів і сиру. Виставляємо температуру для розігріву духовки – 180 градусів. Потім ставимо всередину деко з баклажанами і випікаємо їх близько 60 хвилин.

5. Подаємо м’які і соковиті фаршировані баклажани до столу. При бажанні їх можна посипати подрібненою зеленню.

Приємного апетиту!