Смажена картопля з шампіньйонами на сковороді – 7 рецептів з покроковими фото

Смажена картопля з шампіньйонами на сковороді – це просте і неймовірно смачне блюдо для вашого домашнього столу. Таке частування можна подавати до столу як гарнір або як самостійне частування для сімейного обіду або вечері. Для приготування апетитною картоплі з грибами різними способами використовуйте нашу добірку із семи перевірених рецептів.

Смажена картопля з грибами печерицями на сковороді

Смажена картопля з грибами печерицями на сковороді – це апетитне і просте у виконанні блюдо для вашого домашнього обіду. Якщо хочете цікаво урізноманітнити ваше меню, то обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Печериці свіжі 300 гр.
  • Картопля 1 кг
  • Часник 1 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Петрушка за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Добре промиваємо печериці і нарізаємо їх тонкими пластинками.
  2. підготовлені гриби Обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла до яскравої рум’яної скоринки. Додаємо дрібку солі.
  3. Очищаємо і промиваємо картоплю, нарізаємо його тонкою соломкою.
  4. Викладаємо з картопля до грибів. Підливаємо рослинне масло і перемішуємо.
  5. Обсмажуємо близько 15 хвилин на середньому вогні. Солимо за смаком і доповнюємо подрібненим часником.
  6. Подрібнюємо петрушку і додаємо її в блюдо перед подачею.
  7. Смажена картопля з грибами печерицями на сковороді готова. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!