Картопля з замороженими печерицями на сковороді
Картопля з замороженими печерицями на сковороді порадує вас простим і швидким кулінарним процесом. Готове блюдо вийде дуже ситним, апетитним і ароматним. Подавайте його до сімейного обіду. Для приготування рекомендуємо використовувати перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Картопля – 5 шт.
- Печериці заморожені – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Заморожених грибів даємо трохи часу підтанути. Якщо вони занадто великі, то нарізаємо їх.
Крок 2. Викладаємо гриби в сковороду з рослинним маслом. Готуємо до випаровування вологи.
Крок 3. Очищаємо картоплю від шкірки і промиваємо під водою.
Крок 4. Далі овоч розбираємо на тонкі брусочки.
Крок 5. Відправляємо картоплю до грибів.
Крок 6. Сюди ж викладаємо подрібнену ріпчасту цибулю.
Крок 7. Солимо заготівлю і посипаємо спеціями за смаком.
Крок 8. Перемішуємо і смажимо до готовності картоплі. Можна спробувати на сіль і, при необхідності, додати.
Крок 9. Картопля з замороженими печерицями на сковороді готова. Подавайте частування до столу!