Смажена картопля з шампіньйонами на сковороді – 7 рецептів з покроковими фото

Картопля з замороженими печерицями на сковороді

Картопля з замороженими печерицями на сковороді порадує вас простим і швидким кулінарним процесом. Готове блюдо вийде дуже ситним, апетитним і ароматним. Подавайте його до сімейного обіду. Для приготування рекомендуємо використовувати перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Картопля – 5 шт.
  • Печериці заморожені – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заморожених грибів даємо трохи часу підтанути. Якщо вони занадто великі, то нарізаємо їх.

Крок 2. Викладаємо гриби в сковороду з рослинним маслом. Готуємо до випаровування вологи.

Крок 3. Очищаємо картоплю від шкірки і промиваємо під водою.

Крок 4. Далі овоч розбираємо на тонкі брусочки.

Крок 5. Відправляємо картоплю до грибів.

Крок 6. Сюди ж викладаємо подрібнену ріпчасту цибулю.

Крок 7. Солимо заготівлю і посипаємо спеціями за смаком.

Крок 8. Перемішуємо і смажимо до готовності картоплі. Можна спробувати на сіль і, при необхідності, додати.

Крок 9. Картопля з замороженими печерицями на сковороді готова. Подавайте частування до столу!