Смажена картопля з шампіньйонами на сковороді – 7 рецептів з покроковими фото

Смажена картопля з маринованими печерицями

Смажена картопля з маринованими печерицями – це цікаве, яскраве за смаком і просте у виконанні блюдо для вашого домашнього обіду. Якщо хочете цікаво урізноманітнити ваше меню, то обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Картопля – 3 шт.
  • Печериці мариновані – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо потрібну кількість маринованих грибів. Зливаємо з них зайву рідину.

Крок 2. Очищаємо картоплю від шкірки і промиваємо під водою.

Крок 3. Далі овоч розбираємо на тонкі брусочки.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Опускаємо сюди картопляну соломку. Обсмажуємо до легкого рум’янцю.

Крок 5. Відправляємо до картоплі подрібнену ріпчасту цибулю.

Крок 6. Ріжемо мариновані шампіньйони. Відправляємо їх в сковороду. Солимо, перчимо блюдо і продовжуємо смажити до повної готовності картоплі.

Крок 7. Смажена картопля з маринованими печерицями готова. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!