Смажена картопля з маринованими печерицями
Смажена картопля з маринованими печерицями – це цікаве, яскраве за смаком і просте у виконанні блюдо для вашого домашнього обіду. Якщо хочете цікаво урізноманітнити ваше меню, то обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.
- Печериці мариновані – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Відміряємо потрібну кількість маринованих грибів. Зливаємо з них зайву рідину.
Крок 2. Очищаємо картоплю від шкірки і промиваємо під водою.
Крок 3. Далі овоч розбираємо на тонкі брусочки.
Крок 4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Опускаємо сюди картопляну соломку. Обсмажуємо до легкого рум’янцю.
Крок 5. Відправляємо до картоплі подрібнену ріпчасту цибулю.
Крок 6. Ріжемо мариновані шампіньйони. Відправляємо їх в сковороду. Солимо, перчимо блюдо і продовжуємо смажити до повної готовності картоплі.
Крок 7. Смажена картопля з маринованими печерицями готова. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!