Картопля з куркою і печерицями на сковороді
Картопля з куркою і печерицями на сковороді виходить неймовірно ситної і апетитною. Подавайте як самостійне обідня страва. За бажанням, його можна доповнити свіжими овочами або соліннями. Обов’язково беріть на замітку і урізноманітніть своє меню!
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Картопля – 6 шт.
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Філе куряче – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, зубчики часнику – тонкими пластинками.
Крок 2. Обсмажуємо цибулю з часником в сковороді з рослинним маслом.
Крок 3. В цей час промиваємо куряче філе, обсушуємо його паперовим рушником і нарізаємо тонкою соломкою.
Крок 4. Відправляємо філе до цибулі з часником. Смажимо все разом.
Крок 5. Очищену картоплю ріжемо тонкими брусочками. Промокаємо інгредієнт паперовими рушниками, щоб прибрати зайву вологу.
Крок 6. Викладаємо картоплю в загальну масу.
Крок 7. Гриби нарізаємо тонкими пластинками. Відправляємо в сковороду. Солимо заготівлю і посипаємо спеціями. Готуємо 10 хвилин на помірному вогні, періодично помішуючи.
Крок 8. Картопля з куркою і печерицями на сковороді готова. Подавайте до столу, доповнивши зеленню, і швидше пробуйте!