Печенкові оладки – 10 смачних рецептів приготування оладок з печінки з покроковими фото

Печінкові оладки – це одна з найпопулярніших та найсмачніших страв, приготованих на основі субпродуктів. Для того, щоб перемелена печінка зберігала свою форму і дійсно виглядала, як оладки, до складу необхідно додавати борошно пшеничне або манку. Також для яскравості смаку та більшої користі, багато кулінарів змішують основний компонент з різними овочами та спеціями. Тому, якщо ви любите печінку і все, що з нею пов’язано, то сідайте зручніше і вибирайте рецепт саме для себе!

Класичні оладки з курячої печінки в домашніх умовах

Класичні оладки з курячої печінки в домашніх умовах можна приготувати з простих і доступних інгредієнтів, витративши на процес приготування не більше півгодини. Урізноманітнюйте своє меню корисною та смачною стравою нашвидкуруч!

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Куряча печінка – 400 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Олія – ​​для смаження
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – ¼ шт.
  • Капуста Брокколі – 50 гр.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Печінкові оладки готуються швидко та просто. Перед початком кулінарного процесу ретельно промиваємо та очищаємо необхідні овочі.

Пір’ям нарізаємо цибулю, розбираємо броколі на суцвіття.

Морквину ріжемо кільцями. Овочеве асорті бланшируємо або відварюємо до м’якості в підсоленій воді.

Зачищену печінку кладемо в блендер і пробиваємо до однорідної кашки.

До субпродукту викладаємо овочі та знову подрібнюємо, додавши сіль та чорний перець.

До маси вбиваємо яйце і висипаємо борошно – знову вмикаємо техніку.

Викладаємо тісто на сковороду з олією за допомогою столової ложки і обсмажуємо до утворення апетитної скоринки з двох сторін.

Класичні печінкові оладки готові! Перед подачею промокуємо паперовими рушниками від зайвого жиру і сервіруємо. Смачного!