Печенкові оладки – 10 смачних рецептів приготування оладок з печінки з покроковими фото

Оладки з яловичої печінки

Оладки з яловичої печінки – це ситна і корисна страва, яка стане для вас смачним перекусом або повноцінним стравою, якщо ви вирішите доповнити оладки своїм улюбленим гарніром або соусом. Для яскравості смаку, додамо до складу трохи овочів та спецій.

Час приготування – 25 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Печінка яловича – 300 гр.
  • Кефір – 50 мл.
  • Цибуля – 3 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Крохмаль кукурудзяний – 3 ст.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Трави прованські – 1 ст.
  • Сода – ½ ч.л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичий субпродукт зачищаємо від плівок та проток, ретельно промиваємо та розрізаємо на невеликі сегменти.

Крок 2. Прокручуємо печінку через решітку м’ясорубки з дрібними отворами.

Крок 3. Аналогічним способом подрібнюємо цибулю із часником.

Крок 4. Кашку з печінки та овочів переливаємо в об’ємну миску, додаємо сіль та спеції, яйця та кефір.

Крок 5. Помішуючи, вводимо крохмаль.

Крок 6. Однорідне тісто викладаємо ложкою на сковорідку з олією і готуємо по 2-3 хвилини з кожного боку.

Крок 7. Приємного апетиту!