Смажена картопля з шампіньйонами на сковороді – 7 рецептів з покроковими фото

Картопля з шампіньйонами і сметаною на сковороді

Картопля з шампіньйонами і сметаною на сковороді виходить неймовірно соковитою, живильної і ароматною. Яскраве гаряче блюдо різноманітить ваше меню і нікого не залишить байдужим. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кг
  • Гриби печериці – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сметана – 200 гр.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо овочі від шкірки і промиваємо їх під водою.

Крок 2. Дрібно нарізаємо цибулю з морквою. Обсмажуємо продукти в сковороді з рослинним маслом.

Крок 3. В цей час промиваємо печериці і розділяємо їх на частини.

Крок 4. Викладаємо гриби до цибулі і моркви. Перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин.

Крок 5. Нарізаємо невеликими шматками картоплю. Викладаємо її в загальну сковороду. Обсмажуємо 10 хвилин.

Крок 6. Доповнюємо страву сметаною, сіллю, перцем і подрібненим кропом. Тушкуємо все разом до м’якості картоплі.

Крок 7. Картопля з шампіньйонами і сметаною на сковороді готова. Подавайте яскраве частування до столу!