Картопля з шампіньйонами і сметаною на сковороді
Картопля з шампіньйонами і сметаною на сковороді виходить неймовірно соковитою, живильної і ароматною. Яскраве гаряче блюдо різноманітить ваше меню і нікого не залишить байдужим. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Картопля – 1 кг
- Гриби печериці – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сметана – 200 гр.
- Кріп – 1 пучок.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо овочі від шкірки і промиваємо їх під водою.
Крок 2. Дрібно нарізаємо цибулю з морквою. Обсмажуємо продукти в сковороді з рослинним маслом.
Крок 3. В цей час промиваємо печериці і розділяємо їх на частини.
Крок 4. Викладаємо гриби до цибулі і моркви. Перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин.
Крок 5. Нарізаємо невеликими шматками картоплю. Викладаємо її в загальну сковороду. Обсмажуємо 10 хвилин.
Крок 6. Доповнюємо страву сметаною, сіллю, перцем і подрібненим кропом. Тушкуємо все разом до м’якості картоплі.
Крок 7. Картопля з шампіньйонами і сметаною на сковороді готова. Подавайте яскраве частування до столу!