Смажена картопля з шампіньйонами на сковороді – 7 рецептів з покроковими фото

Смажена картопля з печерицями та цибулею на сковороді

Смажена картопля з печерицями та цибулею на сковороді порадує вас нескладним кулінарним процесом. Готове блюдо вийде яскравим смаком і неймовірно ароматним. Подавайте його до обіду в колі сім’ї. Для приготування рекомендуємо використовувати перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кг
  • Гриби шампіньйони – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста червоний – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Зелень – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо картоплю від шкірки і промиваємо його під водою.

Крок 2. Далі овоч нарізаємо кружечками невеликої товщини.

Крок 3. Ріжемо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю, часник подрібнюємо будь-яким зручним способом.

Крок 4. Добре промиваємо гриби під водою і нарізаємо тонкими пластинками.

Крок 5. Розтоплюємо шматочок вершкового масла в сковороді. Відправляємо сюди цибулю, часник і печериці. Обсмажуємо все разом до прозорості цибулі.

Крок 6. Викладаємо сюди картоплю. Солимо і смажимо на середньому вогні до м’якості картоплі. Наприкінці доповнюємо подрібненою зеленню.

Крок 7. Смажена картопля з печерицями та цибулею на сковороді готові. Пригощайтеся апетитним стравою!