Смажена картопля з печерицями та цибулею на сковороді
Смажена картопля з печерицями та цибулею на сковороді порадує вас нескладним кулінарним процесом. Готове блюдо вийде яскравим смаком і неймовірно ароматним. Подавайте його до обіду в колі сім’ї. Для приготування рекомендуємо використовувати перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Картопля – 1 кг
- Гриби шампіньйони – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста червоний – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Сіль – 2 щіпки.
- Зелень – 1 пучок.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо картоплю від шкірки і промиваємо його під водою.
Крок 2. Далі овоч нарізаємо кружечками невеликої товщини.
Крок 3. Ріжемо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю, часник подрібнюємо будь-яким зручним способом.
Крок 4. Добре промиваємо гриби під водою і нарізаємо тонкими пластинками.
Крок 5. Розтоплюємо шматочок вершкового масла в сковороді. Відправляємо сюди цибулю, часник і печериці. Обсмажуємо все разом до прозорості цибулі.
Крок 6. Викладаємо сюди картоплю. Солимо і смажимо на середньому вогні до м’якості картоплі. Наприкінці доповнюємо подрібненою зеленню.
Крок 7. Смажена картопля з печерицями та цибулею на сковороді готові. Пригощайтеся апетитним стравою!