Лаваш з сиром – 10 рецептів лавашу на сковороді з сиром, яйцем, ковбасою, куркою

Лаваш з сиром – апетитне частування для вашого домашнього столу. Продукт стане яскравим перекусом для всієї родини, а на його приготування піде зовсім небагато часу. Для цього дотримуйтесь простих покрокових рецептам з фотографіями із нашої кулінарної збірки. Порадуйте себе і близьких смачним і цікавим рішенням.

Лаваш з сиром і яйцем на сковороді на сніданок — простий і смачний рецепт

Хочемо запропонувати чудовий варіант швидкого сніданку. Лаваш з сиром і яйцем, приготований на сковороді, практично не відніме у вас часу і доставить незабутнє задоволення. Блюдо виходить ситним, ароматним і хрустким.

Інгредієнти на
1 порц.

  • Лаваш 1 лист
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 50 гр.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Зелень за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло оливкове для обсмажування
  • Листовий салат для прикраси

Процес приготування:

  1. Як приготувати простий і смачний лаваш з сиром на сковороді на сніданок? Твердий сир натріть на крупній тертці. Сир можна використовувати будь-який. Експериментуйте і шукайте свій ідеальний рецепт.
  2. Улюблену зелень гарненько промийте під холодною проточною водою, а потім струсіть від зайвої вологи і обсушіть. Підготовлену зелень подрібніть гострим ножем.
  3. Візьміть дрібну тарілку, щоб зручно було формувати трикутник з лаваша.
  4. Куряче яйце розбийте в невелику ємність, додайте сіль і чорний мелений перець за смаком. З допомогою виделки або віночка перемішайте до однорідної консистенції. Лист лаваша викладіть в тарілку і вийшло поглиблення вилийте збите куряче яйце.
  5. Скориставшись силіконової пензликом, змастіть краї лаваша збитим курячим яйцем.
  6. В центр викладіть подрібнену зелень і натертий на крупній тертці твердий сир.
  7. Краю лаваша складіть до центру, добре притискаючи, щоб вийшов трикутник.
  8. добре розігрійте Сковороду на мінімальному вогні. Налийте невелику кількість оливкової олії. Викладіть складений трикутником лаваш. Викладайте складеної стороною вниз і обсмажте до золотистої скоринки з двох сторін.
  9. Листя салату ретельно промийте в прохолодній проточній воді, струсіть від зайвої вологи і застеліть ними блюдо для подачі. Викладіть гарячий лаваш з сиром і яйцем, і подавайте на стіл.
  10. Сирна начинка добре розплавиться і буде апетитно тягнутися.

Приємного апетиту!

Простий рецепт лаваша з начинкою з сиру, зелені, яйця на сковороді

Якщо ви не знаєте, як швидко і смачно приготувати сніданок або перекус, беріть на озброєння цей простий і дуже смачний рецепт. Любителі сирних і сирних страв не залишаться байдужими.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

Лаваш – 2 аркуша

Сир твердий – 150 гр.

Яйця курячі – 1 шт.

Зелень – за смаком

Перець чорний мелений – за смаком

Сіль – за смаком

Олія оливкова – для обсмажування

Сир – 200 гр.

Кефір – 100 мл

Процес приготування:

1. Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для лаваша з сиром, зеленню і яйцем.

2. Приготуйте заливку. У невелику ємність вилийте необхідну кількість кефіру, розбийте куряче яйце, посоліть і додайте чорний мелений перець за смаком. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції з допомогою віночка.

3. Твердий сир натріть на крупній тертці. Сир можна використовувати будь-який. Експериментуйте і шукайте свій ідеальний рецепт. Улюблену зелень гарненько промийте під холодною проточною водою, а потім струсіть від зайвої вологи і обсушіть. Підготовлену зелень подрібніть гострим ножем.

4. Лист лаваша викладіть в змащену невеликою кількістю оливкової олії сковороду, таким чином, щоб краї лаваша звисали.

5. Скориставшись силіконової пензликом, змастіть дно лаваша приготовленою заливкою. В окремій ємності з’єднайте подрібнену зелень, сир і натертий на крупній тертці твердий сир. Добре перемішайте, посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть начинку на лаваш і рівномірно розподіліть.

6. Зверху викладіть лист лаваша, рівномірно розподіліть заливку і знову викладіть начинку. Таким чином зберіть весь пиріг.

7. Вільні краї лаваша складіть до центру, можна закріпити зубочистками. Зверху розподіліть залишилася заливку. Сковороду поставте на помірний вогонь, обсмажте лаваш до золотистої скоринки з одного боку, акуратно витягніть зубочистки і обсмажте з другої сторони.

8. Викладіть гарячий лаваш з сиром, зеленню і яйцем на блюдо, розрізати на порції і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Як приготувати лаваш з ковбасою, помідори, сиром і яйцями


Хочу поділитися ідеальним, на мій погляд, рецептом простого, швидкого і смачного сніданку. Лаваш з ковбасою, помідорами, сиром і яйцями за смаком нагадує ліниву піцу і дуже подобається як дітям, так і дорослим. Скористайтеся рецептом і порадуйте своїх рідних і близьких.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

Лаваш – 1 аркуш

Сир твердий – 100 гр.

Яйця курячі – 3 шт.

Зелень – за смаком

Перець чорний мелений – за смаком

Сіль – за смаком

Олія оливкова – для обсмажування

Помідори – 2 шт.

Ковбаса – 100 гр.

Процес приготування:

1. Лист лаваша викладіть в змащену невеликою кількістю оливкової олії сковороду, таким чином, щоб краї лаваша звисали.

2. Ковбасу наріжте соломкою. Можна використовувати будь-яку ковбасу або шинку, яка є у вас в наявності.

3. Нарізану ковбасу викладіть рівним шаром на лаваш.

4. Помідори ретельно промийте під холодною проточною водою, обсушити на кухонному рушнику. Потім видаліть плодоніжку і наріжте помідори середнім за розміром кубиком. Викладіть поверх ковбаси.

5. У невелику ємність розбийте курячі яйця, посоліть і додайте чорний мелений перець за смаком. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції, скориставшись віночком або вилкою.

6. Отриману яєчну масу рівномірно розподіліть по лавашу. Сковороду поставте на помірний вогонь.

7. Твердий сир наріжте тонкими скибочками і викладіть поверх яєчної маси. Сир можна використовувати будь-який. Експериментуйте і шукайте свій ідеальний рецепт.

8. Улюблену зелень гарненько промийте під холодною проточною водою, а потім струсіть від зайвої вологи і обсушіть. Підготовлену зелень подрібніть гострим ножем. Подрібненою зеленню присипте поверх сирного шару.

9. Вільні краї лаваша складіть до центру, щоб вийшов конвертик. Обсмажте лаваш до золотистої скоринки з двох сторін на мінімальному вогні.

10. Викладіть гарячий лаваш з ковбасою, помідорами, сиром і яйцями на блюдо, розрізати на порції і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Лаваш з начинкою з шинки і сиру смажена на сковороді


Пропоную скористатися ще одним швидким та простим рецептом і приготувати лаваш з шинкою і сиром на сковороді. Страва чудово підходить на сніданок або ситний перекус. Обов’язково приготуйте, і ваші рідні і близькі будуть в захваті.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

Лаваш – 1 аркуш

Сир «Фета» – 200 гр.

Майонез – 3 ст. л.

Зелень – пучок

Перець чорний мелений – за смаком

Сіль – за смаком

Олія оливкова – для обсмажування

Шинка – 100 гр.

Процес приготування:

1. Лист лаваша розділіть на 6 рівних частин.

2. Змастіть невеликою кількістю майонезу.

3. Підготуйте сир. Сир можна використовувати будь-який. Експериментуйте і шукайте свій ідеальний рецепт.

4. Сир «Фета» натріть на крупній тертці.

5. Улюблену зелень гарненько промийте під холодною проточною водою, а потім струсіть від зайвої вологи і обсушіть. Підготовлену зелень подрібніть гострим ножем.

6. Необхідну кількість шинки наріжте кубиками.

7. У глибокій ємності з’єднайте подрібнену зелень, тертий сир і нарізану шинку. Ретельно перемішайте.

8. Потім додайте залишився кількість майонезу. Посоліть і поперчіть і добре перемішайте.

9. Начинку викладіть в центр лаваша.

10. Краї лаваша складіть до центру, добре притискаючи, щоб вийшов конвертик.

11. Таким чином поверніть всі конвертики.

12. Сковороду добре розігрійте на мінімальному вогні. Налийте невелику кількість оливкової олії. Викладіть складені конвертики складеної стороною вниз і обсмажте до золотистої скоринки з одного боку.

13. Потім переверніть з допомогою лопатки на другу сторону і обсмажте до золотистої скоринки.

14. Готові конвертики з лаваша з шинкою і сиром, викладіть на блюдо і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Простий і дуже смачний лаваш з сиром, сиром і зеленню


Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом апетитного і неймовірно смачного лаваша з сиром, сиром і зеленню, приготованим на сковороді. Приготуйте, і ваші рідні обов’язково оцінять це блюдо. Страва чимось схоже на пиріжки, чудовий варіант для сніданку або перекусу.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

Лаваш – 1 аркуш

Сир твердий – 100 гр.

Сир – 180 гр.

Лук зелений – пучок

Перець чорний мелений – за смаком

Сіль – за смаком

Олія оливкова – для обсмажування

Кріп – пучок

Картопля – 100 гр.

Процес приготування:

1. Насамперед картоплю вимийте і очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Відваріть в підсоленій воді, а потім розімніть в пюре за допомогою картоплем’ялкою.

2. В вийшло картопляне пюре додайте необхідну кількість сиру, посоліть і додайте чорний мелений перець за смаком.

3. Твердий сир натріть на крупній тертці. Зелену цибулю і кріп гарненько промийте під холодною проточною водою, а потім струсіть від зайвої вологи і обсушіть. Підготовлену зелень подрібніть гострим ножем. В начинку додайте подрібнену зелень і натертий сир.

4. Лаваш наріжте смужками.

5. Начинку викладіть у вигляді трикутника.

6. Почніть загортати лаваш.

7. В результаті повинен вийти трикутник.

8. Такий процес повторіть з усім лавашем і начинкою.

9. Сковороду добре розігрійте на мінімальному вогні. Налийте невелику кількість оливкової олії. Викладіть складені трикутники складеної стороною вниз і обсмажте до золотистої скоринки з одного боку.

10. Потім акуратно переверніть на іншу сторону.

11. І обсмажте з другого боку до золотистої скоринки.

12. Викладіть гарячі трикутники з сиром, сиром і зеленню на тарілку і подавайте на стіл.

13. Сирно-сирна начинка добре розплавиться і буде апетитно тягнутися.

Приємного апетиту!

Лаваш з плавленим сиром і корейською морквою


Хочу поділитися простим, смачним і швидким рецептом закусочного рулету з лаваша з плавленим сиром і корейською морквою. Пікантна закуска відмінно підійде для будь-якого святкового торжества або пікніка. Приготуйте, і приємно здивуєте своїх гостей і родичів.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

Лаваш – 2 аркуша

Сир плавлений – 3 шт.

Яйця курячі – 4 шт.

Зелень – за смаком

Перець чорний мелений – за смаком

Сіль – за смаком

Морква по-корейськи – 200 гр.

Майонез – 100 гр.

Процес приготування:

1. Курячі яйця відваріть круто в підсоленій воді. Потім повністю остудіть, очистіть від шкаралупи і натріть на крупній тертці. Викладіть в глибоку миску. Плавлений сир натріть на крупній тертці і додайте до подрібненим курячим яйцям.

2. Необхідну кількість моркви по-корейськи викладіть на обробну дошку і наріжте на кілька частин. Викладіть до решти начинки.

3. Улюблену зелень гарненько промийте під холодною проточною водою, а потім струсіть від зайвої вологи і обсушіть. Підготовлену зелень подрібніть гострим ножем і додайте в начинку.

4. Потім додайте необхідну кількість майонезу.

5. Після чого додайте необхідну кількість чорного меленого перцю і солі, ретельно перемішайте до стану однорідної консистенції.

6. На чисту робочу поверхню викладіть лаваш, на нього викладіть начинку і рівномірно розподіліть її по всій поверхні.

7. Лаваш щільно скрутіть рулетом, притискаючи руками.

8. Готовий рулет залиште на 10-15 хвилин просочитися. Якщо готуєте страву перед майбутнім застіллям, загорніть його у фольгу або харчову плівку і помістіть в холодильник.

9. Просякнуте лаваш з плавленим сиром і корейською морквою наріжте на порційні шматочки і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Як приготувати смачний лаваш з плавленим сиром, яйцем і часником


Хочу поділитися простим і швидким рецептом лаваша з плавленим сиром, яйцем і часником. Процес приготування закуски досить легкий, з ним впорається навіть підліток. Закуска виходить з яскравим пікантним смаком і чудово підійде для будь-якого святкового застілля або пікніка.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

Лаваш – 2 аркуша

Сир плавлений – 200 гр.

Яйця курячі варені – 3 шт.

Майонез – 100 гр.

Кріп – за смаком

Процес приготування:

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти для лаваша з плавленим сиром, яйцем і часником. Курячі яйця відваріть круто в підсоленій воді. Часник очистіть від лушпиння і промийте в проточній воді.

2. На чисту робочу поверхню викладіть лаваш, змащуємо невеликою кількістю майонезу, потім плавленим сиром і рівномірно розподіліть по всій поверхні. Очищений часник пропустіть через прес і розподіліть по лавашу.

3. Кріп гарненько промийте під холодною проточною водою, а потім струсіть від зайвої вологи і обсушіть. Підготовлену зелень подрібніть гострим ножем і зверху присипте лаваш. Курячі яйця остудіть, очистіть від шкаралупи, натріть на крупній тертці і розподіліть по лавашу.

4. Один лаваш покладіть на другий. Лаваш щільно скрутіть рулетом, притискаючи руками. Готовий рулет залиште на 10-15 хвилин просочитися. Якщо закуску готуєте перед майбутнім торжеством, загорніть його у фольгу або харчову плівку і помістіть в холодильник.

5. Просякнуте лаваш з плавленим сиром, яйцем і часником наріжте на порційні шматочки і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Конвертики з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді


Сьогодні я хочу поділитися швидким рецептом неймовірно смачних конвертиків з лаваша з сиром і ковбасою, приготованих на сковороді. Конвертики виходять хрусткими з приємною ніжною і соковитою начинкою. Приготуйте страву на сніданок, і порадуйте свою сім’ю.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

Лаваш – 2 аркуша

Сир твердий – 100 гр.

Майонез – 3 ст. л.

Перець болгарський – 1 шт.

Перець чорний мелений – за смаком

Сіль – за смаком

Олія оливкова – для обсмажування

Помідори – 2 шт.

Ковбаса варена – 150 гр.

Процес приготування:

1. Кожен лист лавашу розділіть на 3 рівні частини.

2. Ковбасу натерти на крупній тертці.

3. Твердий сир натріть на крупній тертці.

4. Болгарський перець добре вимийте, обсушіть, очистіть від насіння і серцевини, наріжте тонкою соломкою. На лаваш викласти натерту ковбасу і болгарський перець.

5. Помідори ретельно вимийте, обсушити, видаліть плодоніжку, і наріжте тонкими скибочками. Викладіть поверх начинки, посоліть і поперчіть. Змастіть невеликою кількістю майонезу.

6. Зверху присипте подрібненим сиром.

7. Краї лаваша складіть до центру, добре притискаючи, щоб вийшов конвертик.

8. Таким чином поверніть всі конвертики.

9. Сковороду добре розігрійте на мінімальному вогні. Налийте невелику кількість оливкової олії. Викладіть конвертики з лаваша складеної стороною вниз і обсмажте до золотистої скоринки з одного боку.

10. Потім переверніть з допомогою лопатки на другу сторону і обсмажте до золотистої скоринки.

11. Готові конвертики з лаваша з сиром і ковбасою викладіть на блюдо і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Рулет з лаваша з сиром і грибами, запечена в духовці


З великим задоволенням хочу поділитися простим і неймовірно смачним рецептом рулету з лаваша з сиром і грибами, приготованим в духовці. Такий рулет мене дуже виручає, коли раптові гості вже на порозі. Закуска виходить соковитою і дуже ароматною.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

Лаваш – 1 аркуш

Сир твердий – 100 гр.

Печериці – 200 гр.

Перець чорний мелений – за смаком

Сіль – за смаком

Масло рослинне для обсмажування

Зелень – пучок

Сир плавлений – 100 гр.

Яйця курячі – 1 шт.

Процес приготування:

1. Печериці очистити від шкірки, наріжте тонкими скибочками. Підготовлені гриби обсмажте на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії, посоліть і поперчіть.

2. Твердий і плавлений сир натріть на крупній тертці. Сир можна використовувати будь-який. Експериментуйте і шукайте свій ідеальний рецепт.

3. Улюблену зелень гарненько промийте під холодною проточною водою, а потім струсіть від зайвої вологи і обсушіть. Підготовлену зелень подрібніть гострим ножем.

4. Лист лаваша викладіть на чисту робочу поверхню, а зверху рівномірно розподіліть обсмажені шампіньйони.

5. Потім викладіть подрібнений твердий і плавлений сир поверх грибного шару.

6. Після чого викладіть подрібнену зелень.

7. Краї лаваша складіть до центру, добре притискаючи.

8. А потім щільно скрутіть рулет.

9. Рулет з лаваша акуратно перемістіть на деко, попередньо застелений пергаментним папером.

10. Куряче яйце розбийте в невелику ємність і збийте з допомогою віночка до однорідної консистенції. Змастіть рулет збитим курячим яйцем, і помістіть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.

11. Готовий рулет з лаваша з сиром і грибами акуратно вийміть з духовки, викладіть на блюдо для подачі. Розріжте на порційні шматочки і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Рулет з лаваша з рибними консервами, сиром і яйцем


Пропоную приготувати закусочний рулет з лаваша з рибними консервами, сиром і яйцем. Закуска з лаваша чимось нагадує всіма улюблений салат «Мімоза», відмінно буде виглядати на святковому столі і гармоніювати з іншими стравами.

Час приготування: 55 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

Лаваш – 1 аркуш

Сир твердий – 150 гр.

Майонез – 150 гр.

Консерви рибні – 1 банка

Яйця курячі – 2 шт.

Процес приготування:

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти для лаваша з рибними консервами, сиром і яйцем.

2. Насамперед відкрийте консервну банку за допомогою спеціальної відкривачки. Рибні консерви викладіть в глибоку миску і гарненько розімніть виделкою.

3. Твердий сир натріть на крупній тертці. Сир можна використовувати будь-який. Експериментуйте і шукайте свій ідеальний рецепт.

4. Курячі яйця заздалегідь відваріть круто, очистіть від шкаралупи і подрібніть на тертці або за допомогою гострого ножа.

5. Лист лаваша викладіть на чисту поверхню столу, і змастіть невеликою кількістю майонезу, рівномірно розподіливши його по всій поверхні.

6. Потім викладіть подрібнений твердий сир.

7. Після чого рівномірно розподіліть подрібнені відварені курячі яйця.

8. Останнім шаром викладіть подрібнені рибні консерви.

9. Лаваш щільно скрутіть рулетом.

10. Потім загорніть у фольгу або харчову плівку. Помістіть в холодильник не менше ніж на 30 хвилин.

11. Готовий лаваш з рибними консервами, сиром і яйцем розріжте на порційні шматки, викладіть на блюдо для подачі, і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!