Пангасіус у вершковому соусі
Пангасіус у вершковому соусі виходить дуже ніжним, яскравим смаком і апетитним. Можна подавати частування з хлібом, овочами або вашими улюбленими гарнірами. Підходить для сімейних обідів і святкових вечерь. Обов’язково спробуйте приготувати рибу на нашу перевіреного покрокового рецептом.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Філе пангасіуса – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Вершки – 100 мл
- Сметана – 150 гр.
- Борошно – 3 ст. л.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Перець червоний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Масло – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо філе пангасіуса. Овочі очищаємо від шкірки і лушпиння, і промиваємо.
Крок 2. Далі рибу розрізаємо на невеликі шматочки. Солимо їх і перчимо, залишаємо на 20-30 хвилин для маринування.
Крок 3. Після, кожен шматок риби обвалюємо в борошні.
Крок 4. Перекладаємо заготовки на сковороду і обсмажуємо до легкого рум’янцю на рослинному маслі.
Крок 5. Подрібнюємо цибулю, часник і моркву натираємо. Тушкуємо овочі на вершковому маслі, після доповнюємо їх вершками, сметаною, сіллю і спеціями.
Крок 6. Заливаємо рибу отриманим соусом. Тушкуємо все разом близько 5 хвилин.
Крок 7. Ніжний пангасіус у вершковому соусі готовий. Подавайте до столу зі свіжими овочами або вашими улюбленими гарнірами!