Пангасіус на сковороді – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Пангасіус у вершковому соусі

Пангасіус у вершковому соусі виходить дуже ніжним, яскравим смаком і апетитним. Можна подавати частування з хлібом, овочами або вашими улюбленими гарнірами. Підходить для сімейних обідів і святкових вечерь. Обов’язково спробуйте приготувати рибу на нашу перевіреного покрокового рецептом.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Філе пангасіуса – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вершки – 100 мл
  • Сметана – 150 гр.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Перець червоний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо філе пангасіуса. Овочі очищаємо від шкірки і лушпиння, і промиваємо.

Крок 2. Далі рибу розрізаємо на невеликі шматочки. Солимо їх і перчимо, залишаємо на 20-30 хвилин для маринування.

Крок 3. Після, кожен шматок риби обвалюємо в борошні.

Крок 4. Перекладаємо заготовки на сковороду і обсмажуємо до легкого рум’янцю на рослинному маслі.

Крок 5. Подрібнюємо цибулю, часник і моркву натираємо. Тушкуємо овочі на вершковому маслі, після доповнюємо їх вершками, сметаною, сіллю і спеціями.

Крок 6. Заливаємо рибу отриманим соусом. Тушкуємо все разом близько 5 хвилин.

Крок 7. Ніжний пангасіус у вершковому соусі готовий. Подавайте до столу зі свіжими овочами або вашими улюбленими гарнірами!