Пангасіус на сковороді – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Стейк пангасіуса, смажена на сковороді

Стейк пангасіуса, смажена на сковороді – оригінальне блюдо для вашого домашнього або святкового столу. Якщо хочете здивувати близьких смачним частуванням, то скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки. Готові рибні стейки можна подавати з овочами та іншими гарнірами за смаком.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе пангасіуса – 0,9 кг
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Філе пангасіуса попередньо розморожуємо і ділимо на порційні шматочки. Солимо за смаком.

Крок 2. У глибоку миску розбиваємо куряче яйце. Збиваємо його вилкою з дрібкою солі.

Крок 3. Сюди ж додаємо трохи борошна. Перемішуємо суміш до зникнення грудочок.

Крок 4. Обвалюємо в отриманий суміші кожен стейк.

Крок 5. Перекладаємо підготовлену рибу в розігріту з рослинною олією сковороду.

Крок 6. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох сторін.

Крок 7. Стейки пангасіуса на сковороді готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!