Стейк пангасіуса, смажена на сковороді
Стейк пангасіуса, смажена на сковороді – оригінальне блюдо для вашого домашнього або святкового столу. Якщо хочете здивувати близьких смачним частуванням, то скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки. Готові рибні стейки можна подавати з овочами та іншими гарнірами за смаком.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе пангасіуса – 0,9 кг
- Борошно – 1 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Філе пангасіуса попередньо розморожуємо і ділимо на порційні шматочки. Солимо за смаком.
Крок 2. У глибоку миску розбиваємо куряче яйце. Збиваємо його вилкою з дрібкою солі.
Крок 3. Сюди ж додаємо трохи борошна. Перемішуємо суміш до зникнення грудочок.
Крок 4. Обвалюємо в отриманий суміші кожен стейк.
Крок 5. Перекладаємо підготовлену рибу в розігріту з рослинною олією сковороду.
Крок 6. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох сторін.
Крок 7. Стейки пангасіуса на сковороді готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!