Печенковий торт зі свинячої печінки класичний – 8 рецептів приготування з морквою та цибулею з покроковими фото

Печінковий торт зі свинячої печінки – це яскраве за смаком та поживне частування, яке підійде як для домашнього, так і святкового столу. Приготувати апетитний печінковий торт можна різними способами. Найкращі варіанти шукайте у нашій кулінарній добірці з восьми рецептів з покроковими фотографіями.

Печінковий торт зі свинячої печінки з морквою та цибулею

Печінковий торт зі свинячої печінки з морквою та цибулею порадує вас цікавим смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Приготувати таку яскраву закуску нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Свиняча печінка – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Борошно – 4 ст.л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія – ​​для смаження
  • Кріп – для прикраси
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати торт зі свинячої печінки? Добре промиваємо під водою печінку і подрібнюємо в блендері або м’ясорубці. В отриману масу додаємо сіль, чорний мелений перець та курячі яйця. Добре все перемішуємо.

У цю ж масу відправляємо борошно, що просіює, і ще раз все вимішуємо до зникнення грудочок.

Розігріваємо сковороду з олією та порційно виливаємо сюди тісто. Розмазуємо його у формі млинця та обсмажуємо з обох боків до рум’янцю. Таким чином смажимо всі печінкові млинці.

Для начинки дрібно рубаємо ножем цибулю і натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо овочі на олії до м’якого стану.

Починаємо формувати торт. Перший корж викладаємо на плоску тарілку та обмазуємо майонезом.

Далі викладаємо шар із моркви та цибулі. Таким чином повторюємо всі шари та прибираємо торт для просочення в холодильник.

Печінковий торт зі свинячої печінки з морквою та цибулею готовий. Прикрашайте подрібненим кропом та подавайте до столу!