Печенковий торт зі свинячої печінки класичний – 8 рецептів приготування з морквою та цибулею з покроковими фото

Печінковий торт зі свинячої печінки – це яскраве за смаком та поживне частування, яке підійде як для домашнього, так і святкового столу. Приготувати апетитний печінковий торт можна різними способами. Найкращі варіанти шукайте у нашій кулінарній добірці з восьми рецептів з покроковими фотографіями.

Печінковий торт зі свинячої печінки з морквою та цибулею

Печінковий торт зі свинячої печінки з морквою та цибулею порадує вас цікавим смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Приготувати таку яскраву закуску нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Свиняча печінка – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Борошно – 4 ст.л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія – ​​для смаження
  • Кріп – для прикраси
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати торт зі свинячої печінки? Добре промиваємо під водою печінку і подрібнюємо в блендері або м’ясорубці. В отриману масу додаємо сіль, чорний мелений перець та курячі яйця. Добре все перемішуємо.

У цю ж масу відправляємо борошно, що просіює, і ще раз все вимішуємо до зникнення грудочок.

Розігріваємо сковороду з олією та порційно виливаємо сюди тісто. Розмазуємо його у формі млинця та обсмажуємо з обох боків до рум’янцю. Таким чином смажимо всі печінкові млинці.

Для начинки дрібно рубаємо ножем цибулю і натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо овочі на олії до м’якого стану.

Починаємо формувати торт. Перший корж викладаємо на плоску тарілку та обмазуємо майонезом.

Далі викладаємо шар із моркви та цибулі. Таким чином повторюємо всі шари та прибираємо торт для просочення в холодильник.

Печінковий торт зі свинячої печінки з морквою та цибулею готовий. Прикрашайте подрібненим кропом та подавайте до столу!

Торт зі свинячої печінки з цибулею, морквою та майонезом.

Торт зі свинячої печінки з цибулею, морквою та майонезом – це чудова кулінарна ідея для домашнього чи святкового столу. Таке ситне частування точно урізноманітнює ваше меню. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка свиняча – 500 гр.
  • Борошно – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 0,5 ст.
  • Сіль – 1 год.
  • Яйце – 2 шт.
  • Розпушувач тесту – 1 год.
  • Олія – 2 ст.л.

Для начинки:

  • Майонез – 100 грн.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – 1 год.
  • Перець чорний мелений – 1 ч.л.
  • Олія – ​​для смаження.

Додатково:

  • Сир плавлений – 1 шт.
  • Кріп – 30 гр.
  • Цибуля зелена – 30 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком.

Крок 2. Добре промиваємо під водою свинячу печінку і подрібнюємо за допомогою блендера до утворення однорідної маси.

Крок 3. Сюди виливаємо молоко і відправляємо курячі яйця.

Крок 4. Добре перемішуємо вміст миски до однорідності.

Крок 5. Поступово всипаємо сюди борошно, що просіює, з розпушувачем.

Крок 6. Знову все перемішуємо до зникнення борошняних грудочок.

Крок 7. Виливаємо в тісто олію, перемішуємо.

Крок 8. Розігріваємо сковороду та порційно виливаємо сюди печінкове тісто. Обмазуємо його по всій поверхні сковороди та обсмажуємо до рум’янцю з одного боку.

Крок 9. Перевертаємо млинець на інший бік і також смажимо до рум’янцю.

Крок 10. У такий спосіб обсмажуємо всі млинці.

Крок 11. Для начинки дрібно рубаємо ножем цибулю і натираємо на тертці моркву.

Крок 12. Овочі обсмажуємо на олії до м’якого стану і солимо за смаком.

Крок 13. У глибоку тарілку відправляємо майонез, чорний мелений перець та подрібнений часник. Добре перемішуємо заправку. При необхідності додаємо сіль.

Крок 14. Починаємо формувати торт. Один млинець викладаємо на плоску тарілку та обмазуємо майонезом.

Крок 15. Також сюди викладаємо трохи начинки із цибулі та моркви.

Крок 16. У такий спосіб повторюємо всі шари нашого торта.

Крок 17. Прикрашаємо частування тертим плавленим сиром та подрібненою зеленню. Забираємо в холодильник для просочення.

Крок 18. Торт зі свинячої печінки з цибулею, морквою та майонезом готовий. Подавайте апетитну закуску до столу!

Печінковий торт зі свинячої печінки з молоком

Печінковий торт зі свинячої печінки з молоком – це цікава за смаком та апетитна закуска для домашнього чи святкового столу. Печінкове тісто з додаванням молока виходить ніжнішим. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим перевіреним покроковим рецептом.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка свиняча – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 1 ст.
  • Яйце – 4 шт.
  • Борошно – 1 ст.
  • Сіль – 1 год.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Кріп сушений – 1 гр.

Для начинки:

  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Майонез – 300 грн.
  • Зелень – 5 грн.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком. Цибулю заздалегідь очищаємо та промиваємо під водою.

Крок 2. Печінка та цибуля для тіста обробляємо на частини та прокручуємо через м’ясорубку. Необхідно одержати однорідну масу.

Крок 3. У цю печінкову заготовку розбиваємо курячі яйця, вливаємо молоко, додаємо сіль, перець та сушені спеції. Також всипаємо борошно, що просіює.

Крок 4. Добре перемішуємо тісто до повної однорідності.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією та обсмажуємо на ній тонкі печінкові млинці з нашого тіста. Для заправки добре перемішуємо майонез з подрібненою зеленню.

Крок 6. Починаємо формувати торт. Млинці складаємо один на одного, обмазавши їх майонезом. Як начинку будемо використовувати подрібнений і обсмажений до золотистої скоринки цибулю, що залишилася. Готовий торт прикрашаємо та прибираємо в холодильник для просочення.

Крок 7. Печінковий торт із свинячої печінки з молоком готовий. Подавайте до столу!

Торт зі свинячої печінки з грибами в домашніх умовах

Торт зі свинячої печінки з грибами в домашніх умовах відрізняється цікавим смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Приготувати таку яскраву закуску нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Печінка свиняча – 1 кг.
  • Гриби печериці – 1 кг.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно – 1 ст.
  • Майонез – 400 грн.
  • Молоко коров’яче – 1 ст.
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Рослинна олія – 5 ст.л.
  • Сир плавлений – 1 шт.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Часник – 4 зуби.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо печінку та подрібнюємо її в блендері до однорідності. У цю масу відправляємо майонез і розбиваємо куряче яйце. Добре перемішуємо.

Крок 2. Просіюємо сюди муку|борошно|, вливаємо молоко, також додаємо сіль|соль| і чорний мелений перець.

Крок 3. Ще раз все добре вимішуємо до зникнення борошняних грудочок.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній печінкові млинці.

Крок 5. Для начинки обсмажуємо подрібнену цибулю до золотистого відтінку. Також сюди відправляємо дрібно посічені гриби.

Крок 6. Смажимо продукти до готовності грибів. Сюди ж викладаємо дві столові ложки майонезу.

Крок 7. Грибну масу викладаємо у тарілку. Натираємо сюди плавлений сир і продавлюємо часник, перемішуємо. Відварюємо курячі яйця.

Крок 8. Кілька грибів нарізаємо тонкими платівками для прикраси.

Крок 9. Ці скибочки обсмажуємо до рум’янцю на сухій сковороді.

Крок 10. Починаємо формувати торт. Млинці складаємо один на одного, обмазавши їх майонезом та грибною начинкою.

Крок 11. Весь торт також обмазуємо майонезом.

Крок 12. Відварені яйця розбираємо на жовтки та білки. Окремо натираємо на тертці продукти. Боки торта обмазуємо білками, жовток висипаємо зверху.

Крок 13. Також прикрашаємо частування скибочками свіжих огірків та обсмаженими платівками грибів.

Крок 14. Торт із свинячої печінки з грибами в домашніх умовах готовий. Частуйтесь!

Печінковий торт з манкою

Печінковий торт з манкою легко приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте наш перевірений покроковий рецепт із фотографіями. Ваші близькі не зможуть встояти перед такою апетитною стравою. Можна подавати як до сімейного столу, так і у свята.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Печінка свиняча – 600 гр.
  • Молоко коров’яче – 500 мл.
  • Крупа манна – 250 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – 2 ст.л. + для смаження.
  • Майонез – 400 грн.
  • Часник – до смаку.
  • Зелень для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинячу печінку і перемелюємо в блендері до однорідності. Додаємо сіль та чорний мелений перець.

Крок 2. Висипаємо в печінкову масу манну крупу.

Крок 3. Також сюди розбиваємо курячі яйця. Ще раз все прокручуємо у блендері.

Крок 4. Переливаємо масу в глибоку миску. Додаємо сюди молоко та олію. Вимішуємо та залишаємо на 15 хвилин для розбухання манки.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним і порційно вливаємо тісто, розмазуємо по сковороді. Обсмажуємо млинці до рум’янцю.

Крок 6. Складаємо млинці один на одного, промазавши сумішшю з майонезу та часнику.

Крок 7. Печінковий торт із манкою готовий. Посипайте подрібненою зеленню та подавайте до столу!

Печінковий торт зі свинячої печінки зі сметаною

Печінковий торт зі свинячої печінки зі сметаною порадує вас не лише яскравим смаком, а й зниженою калорійністю. Сметана чудово замінить майонез – це оцінять ті, хто стежить за своєю фігурою. Для приготування оригінального торта закусочного використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка свиняча – 500 гр.
  • Сметана – 200 грн.
  • Борошно – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Кріп – за смаком.
  • Петрушка – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Перемелюємо свинячу печінку в блендері до однорідності.

Крок 2. Додаємо сюди сіль, чорний мелений перець, курячі яйця та борошно, що просіює. Вимішуємо тісто до однорідності.

Крок 3. Розігріваємо сковороду зі столовою ложкою олії та порційно виливаємо сюди печінкове тісто. Обсмажуємо млинці.

Крок 4. Для начинки дрібно рубаємо цибулю і обсмажуємо на олії до рум’янцю.

Крок 5. Сметану з’єднуємо з подрібненою зеленню та перемішуємо. Отриманий соус з’єднуємо з обсмаженою цибулею.

Крок 6. Формуємо закуску. Млинці складаємо один на одного, обмазуючи їх смаженою цибулею, сметаною із зеленню. Можна прикрасити до смаку.

Крок 7. Печінковий торт із свинячої печінки зі сметаною готовий. Подавайте частування до столу!

Торт зі свинячої печінки в духовці

Торт зі свинячої печінки у духовці – це чудова кулінарна ідея для домашнього чи святкового столу. Таке ситне частування точно урізноманітнює ваше меню. Для приготування апетитного печінкового торта в духовці використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка свиняча – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 6 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 4 зуби.
  • Сметана – 200 грн.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 120 гр.
  • Майонез – 4 ст.
  • Цибуля зелена – 20 гр.
  • Петрушка – 4 гілки.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Свинячу печінку добре промиваємо під водою і видаляємо прожилки. Обробляємо на шматки середнього розміру.

Крок 2. Цибулю очищаємо і поділяємо на частини. Також очищаємо зубчики часнику.

Крок 3. Печінка, цибуля та часник прокручуємо через м’ясорубку. Отриману ніжну масу викладаємо у глибоку миску.

Крок 4. Сюди ж відправляємо сіль, чорний мелений перець та розбиваємо курячі яйця.

Крок 5. Викладаємо в тісто сметану.

Крок 6. Всипаємо необхідну кількість борошна, що просіює.

Крок 7. Добре перемішуємо тісто до зникнення борошняних грудочок.

Крок 8. Деко застилаємо фольгою і у вигляді млинця порційно виливаємо тісто сюди.

Крок 9. Відправляємо млинець у розігріту до 230 ° духовку на кілька хвилин. Готуємо до рум’янцю.

Крок 10. Таким чином випікаємо всі млинці та даємо їм охолонути на ґратах.

Крок 11. Для начинки натираємо морквину на великій тертці.

Крок 12. Репчасту цибулю, що залишилася, обробляємо на тонке пір’я. Цибулю з морквою обсмажуємо до м’якості на олії, солимо і перчимо.

Крок 13. Обсмажені овочі доповнюємо зеленню та майонезом, добре перемішуємо.

Крок 14. Запечені млинці можна обрізати з обох боків, щоб надати більш виражену форму кола. Перший млинець викладаємо на пласку тарілку.

Крок 15. Обмазуємо млинець підготовленою овочевою начинкою. Сюди ж викладаємо шматочки з обрізків печінкових млинців.

Крок 16. У такий спосіб повторюємо всі шари.

Крок 17. Посипаємо наше частування подрібненою зеленню і прибираємо в холодильник для просочення або відразу подаємо до столу.

Крок 18. Торт зі свинячої печінки у духовці готовий. Нарізайте порційними шматками та подавайте до столу!

Печінковий торт зі свинячої печінки з сиром та часником

Печінковий торт зі свинячої печінки з сиром та часником порадує вас цікавим смаком, привабливим виглядом та поживними властивостями. Приготувати таку яскраву закуску зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка свиняча – 500 гр.
  • Борошно – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 0,5 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Розпушувач тесту – 1 год.
  • Спеції – 1 ч.л.
  • Олія – 2 ст.л.

Для начинки:

  • Майонез – 100 грн.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Спеції – 0,5 ч.л.
  • Зелень – 4 гілки.
  • Сир плавлений – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинячу печінку, розрізаємо на частини та відправляємо у блендер.

Крок 2. До печінки відправляємо яйця, борошно, що просіює, розпушувач, молоко і спеції. Збиваємо до отримання однорідної маси.

Крок 3. Розігріваємо сковороду з олією. Порційно вливаємо сюди тісто і смажимо рум’яні млинці з обох боків.

Крок 4. Дрібно нарізаємо цибулю, часник і натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо овочі до м’якості.

Крок 5. Складаємо печінкові млинці один на одного, обмазуючи їх майонезом та обсмаженими овочами.

Крок 6. Посипаємо частування тертим на тертці сиром плавленим і прикрашаємо зеленню. Забираємо в холодильник для просочення.

Крок 7. Печінковий торт зі свинячої печінки з сиром та часником готовий. Нарізайте та подавайте до столу!