Філе сьомги, приготоване на сковороді
Філе сьомги, приготоване на сковороді, виходить дуже соковитим, поживним і яскравим смаком. Ідеальне рішення для вашого яскравого святкового обіду або вечері. Для приготування апетитною риби беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Філе сьомги – 280 гр.
- Борошно – 180 гр.
- Сік лимонний – 25 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо розморожуємо і промиваємо філе червоної риби.
Крок 2. Підготовлене філе нарізаємо порційними шматочками.
Крок 3. Поливаємо сьомгу лимонним соком, посипаємо сіллю і чорним меленим перцем. Залишаємо на 15 хвилин.
Крок 4. Далі рибні шматочки гарненько обвалюємо в борошні.
Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди філе сьомги в спеціях і паніровці.
Крок 6. Обсмажуємо продукт до яскравого рум’янцю з усіх боків. На це піде небагато часу, приблизно 3-4 хвилини з кожного боку.
Крок 7. Філе сьомги, приготоване на сковороді, готово. Пригощайтеся!