Сьомга на сковороді – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Філе сьомги, приготоване на сковороді

Філе сьомги, приготоване на сковороді, виходить дуже соковитим, поживним і яскравим смаком. Ідеальне рішення для вашого яскравого святкового обіду або вечері. Для приготування апетитною риби беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Філе сьомги – 280 гр.
  • Борошно – 180 гр.
  • Сік лимонний – 25 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо розморожуємо і промиваємо філе червоної риби.

Крок 2. Підготовлене філе нарізаємо порційними шматочками.

Крок 3. Поливаємо сьомгу лимонним соком, посипаємо сіллю і чорним меленим перцем. Залишаємо на 15 хвилин.

Крок 4. Далі рибні шматочки гарненько обвалюємо в борошні.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди філе сьомги в спеціях і паніровці.

Крок 6. Обсмажуємо продукт до яскравого рум’янцю з усіх боків. На це піде небагато часу, приблизно 3-4 хвилини з кожного боку.

Крок 7. Філе сьомги, приготоване на сковороді, готово. Пригощайтеся!