Класичні макарони з фаршем по-флотськи на сковороді – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Класичні макарони по-флотськи з фаршем на сковороді — дуже просте, ситне і в теж час смачне блюдо. Не варто заглиблюватися в походження макаронів з фаршем, адже воно і так завжди було на слуху, особливо серед студентів. Однак скільки способів приготування існує, стільки і різних страв виходить. Тому можете сміливо зупинятися на одному або ж випробувати кожен з варіантів.

Класичний рецепт макаронів по-флотськи з фаршем на сковороді

Швидкий, смачний і поживний обід, який додасть вам сил і забезпечить зарядом бадьорості на решту дня.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Спагетті 200 гр.
  • М’ясо 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир 30 гр.
  • Масло рослинне для смаження
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати макарони по-флотськи з фаршем на сковороді за класичним рецептом? Спочатку опускають у підсолену воду кип’ячену та спагеті, попередньо розламавши їх на кілька частин.
  2. Паралельно з цим нарізаємо довільно очищений цибулю.
  3. І обсмажуємо його на розігрітій сковороді до напівпрозорого стану.
  4. Зварене м’ясо остуджуємо і нарубаем на більш дрібні шматочки.
  5. Додаємо до подрумянившемуся луку подрібнене м’ясо і доводимо до утворення золотистої скоринки. На цьому ж етапі додаємо сіль з перцем, орієнтуючись на свій смак.
  6. Готові спагетті відкидаємо на друшляк і зливаємо всю зайву воду.
  7. Перекладаємо макарони в сковороду і обсмажуємо разом з м’ясом і цибулею протягом п’яти хвилин.
  8. Класичні макарони по-флотськи з фаршем готові! Страву подаємо в гарячому вигляді, присипавши зверху тертим сиром.

Бажаємо приємного апетиту!