Плов з свинини в мультиварці – 8 покрокових рецептів приготування з фото

Плов з свинини в мультиварці – відмінне рішення для великого домашнього обіду або вечері. Готове блюдо виходить дуже ситним, соковитим і ароматним. Кращі рецепти для приготування в мультиварці шукайте в готової кулінарної добірці з покрокових рецептів. Беріть на замітку і радуйте своїх домашніх!

Розсипчастий плов зі свининою в мультиварці Редмонд

Приготувати розсипчастий плов дуже просто популярною в мультиварці Редмонд. Блюдо для всієї родини вийде апетитним і ароматним.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Свинина-350 гр.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Рис білий-1 склянка
  • Вода-1.5 склянки
  • Сіль за смаком
  • Спеції для свинини за смаком
  • Масло рослинне 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Підготуємо продукти для плову з свинини в мультиварці. М’ясо поділяємо на невеликі шматочки однакового розміру. Морква ріжемо тонкими смужками, цибулю подрібнюємо будь-яким зручним способом.
  2. Чашу мультиварки поливаємо рослинним маслом. Викладаємо овочі і включаємо режим «Плов». Смажимо 3-5 хвилини.
  3. Кладемо до овочів м’ясо і продовжуємо обсмажувати 10-15 хвилин.
  4. Додаємо до інгредієнтів рис, солимо, посипаємо спеціями і заливаємо водою. Закриваємо кришку мультиварки і чекаємо до готовності.
  5. Після приготування плов виходить розсипчастим, що добре виглядає при поданні.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт плову зі свининою в мультиварці Поларіс

Плов з ніжними і соковитими шматочками м’яса – те, що треба для ідеального сімейного обіду. Домашнє блюдо підходить для приготування в мультиварці з максимальною економією часу.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 1 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 шт.
  • Рис – 2 ст.
  • Вода – 2 склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошок – 4 шт.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти заздалегідь. М’ясо розморожуємо, овочі очищаємо від шкірки.

2. М’ясо ріжемо проти волокон на шматочки середнього розміру. Цибулю подрібнюємо тонкими півкільцями, моркву – дрібними смужками. Часник достатньо промити і очистити від верхнього шару лушпиння.

3. У чашу мультиварки вливаємо олію. Включаємо режим «Мультиповар», налаштовуємо температуру 160 градусів. Спочатку обсмажуємо цибулю, потім додаємо до нього моркву, а після і свинину. Солимо і готуємо 10 хвилин.

4. Додаємо до піджарки інші спеції і вливаємо дві склянки води.

5. Рівним шаром викладаємо рис. При необхідності можна ще трохи налити води. Зверху кладемо часник, закриваємо кришкою і готуємо страву протягом 50 хвилин.

6. Готовий плов зі свининою викладаємо на тарілки і подаємо до столу гарячим. Приємного апетиту!

Як приготувати плов зі свининою в мультиварці Панасонік

Ароматний плов зі свининою легко приготувати в мультиварці. Такий спосіб дозволить заощадити час. Блюдо підійде для ситного сімейного обіду.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,5 кг
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 1 шт.
  • Рис – 1 склянка
  • Вода – 1 склянка
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Чистимо моркву і нарізаємо її тоненькими смужками. Зручно це робити за допомогою овочерізки.

2. Після моркви приступаємо у луку. Очищаємо, а потім дрібно ріжемо його.

3. Свинину нарізаємо кубиками середнього розміру. Важливо обробляти м’ясо проти волокон.

4. Ретельно промазуємо чашу мультиварки рослинним маслом. Викладаємо туди м’ясо, цибулю і моркву. Солимо і перемішуємо продукти.

5. Рис відміряємо одним звичайним склянкою або двома мірними для мультиварки. Дотримання пропорцій важливо.

6. Рис викладаємо рівним шаром на м’ясо з овочами. Заливаємо водою.

7. Додаємо сіль і спеції. Головку часнику розміщуємо по центру страви. Овоч додасть плови особливий аромат.

8. В мультиварці Панасонік вибираємо режим «Плов». Очікуємо приготування 1 годину.

9. Коли програма завершиться, плов з свинини буде готовий. Виймаємо її з чаші, розкладаємо по тарілках і подаємо до столу.

Плов зі свининою в мультиварці Мулинекс

У функціоналі мультиварки Мулинекс є спеціальний швидкий режим для приготування плову. Приготуйте ароматне блюдо зі свининою для вашого сімейного столу.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,5 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Рис – 2 склянки
  • Вода – 3 склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Свинину ріжемо невеликими кубиками й обсмажуємо в олії 10 хвилин до скоринки. Можна в сковороді або відразу в чашу мультиварки.

2. Цибулину дрібно нарізаємо.

3. Чистимо моркву, потім натираємо її на крупній тертці або дуже тонко ріжемо.

4. Мультиварку налаштовуємо на режим «Смаження», вливаємо рослинне мало і обсмажуємо цибулю з морквою 5 хвилин.

5. Додаємо до овочів м’ясо і продовжуємо готування ще 5-10 хвилин.

6. Солимо і перчимо інгредієнти, всипаємо до них промитий рис.

7. Заливаємо блюдо холодною водою.

8. Включаємо режим «Плов» на 20 хвилин і чекаємо приготування.

9. Коли програма завершиться, кладемо в плов очищені зубчики часнику. Закриваємо кришкою і даємо настоятися 10 хвилин.

10. Викладаємо ароматний плов з мультиварки і подаємо до столу. Готово!

Дуже смачний плов зі свининою в мультиварці Філліпс

Плов, приготовлений в мультиварці, виходить нічим не гірше, ніж з традиційного казана. Блюдо виходить розсипчастим і ароматним. Ідеальний варіант для всієї родини.

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Свинина – 350 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 1 шт.
  • Рис – 1 склянка
  • Вода – 2 склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Заздалегідь розморожуємо свинину, промиваємо та нарізаємо рівними дрібними кубиками.

2. Морква позбавляємо від шкірки, моєму і пропускаємо через крупну тертку.

3. Обмазуємо чашу мультиварки маслом. Викладаємо м’ясо і моркву. Засипаємо рис, заливаємо водою. Солимо, посипаємо спеціями і включаємо режим «Плов».

[adsp-pro-47] готуємо плов у мультиварке4. Зазвичай мультиварка Філіпс сама встановлюємо час на приготування плову. Але піде приблизно 1 годину. Часник можна покласти цілком в кінці приготування. Після подаємо ароматний плов до столу!

Розсипчастий плов з булгуру зі свининою в мультиварці

Простий спосіб здивувати своїх рідних – приготувати апетитний плов з булгуру і свинини. Крупа робить страву особливим, що обов’язково оцінять ваші домашні. Спробуйте простий спосіб приготування в мультиварці.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Свинина – 400 гр.
  • Булгур – 1 склянка
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода – 2 склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Заздалегідь розморожуємо свинину і нарізаємо на кубики невеликого розміру.

2. Ріжемо дрібно цибулю і закидаємо його в чашу мультиварки разом з м’ясом і рослинним маслом. Обсмажуємо 10 хвилин в режимі «Смаження».

3. Викладаємо до м’яса булгур, перемішуємо і смажимо ще 1 хвилину.

4. Заливаємо блюдо водою, за смаком солимо й додаємо спеції. Встановлюємо режим «Плов» на 30 хвилин.

5. Гарячий плов розкладаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Готово!

Справжній узбецький плов зі свининою в мультиварці

Узбецький плов зі свининою виходить розсипчастим, з приємним пряним ароматом. Блюдо просте у приготуванні. А якщо використовувати мультиварку, то ви заощадите свій час. Спробуйте апетитний рецепт для вашого обіду!

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,5 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 1 шт.
  • Рис – 1 склянка
  • Вода – 1,5 склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Куркума – 0,5 ч. л.
  • Паприка – 1 щіпка.
  • Коріандр – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Цибулини чистимо від луски і поділяємо на тонкі півкільця.

2. Моркву нарізаємо на тонкі короткі смужки.

3. Свинину поділяємо на невеликі кубики. Краще всього починати нарізку проти волокон.

4. Включаємо мультиварку, встановлюємо режим «Смаження». Вливаємо в чашу масло й обсмажуємо до прозорості цибулю і моркву.

5. Викладаємо м’ясо і продовжуємо готування до появи на ньому рум’янцю.

6. Промиваємо рис і всипаємо його на м’ясо з овочами рівним шаром. Перемішувати не треба. Додаємо сіль і спеції. Кладемо головку часнику, очищений від лушпиння.

7. Заливаємо все це водою. Включаємо режим «Плов» і чекаємо готовності близько години.

8. Узбецький плов зі свининою готовий! Подавайте ароматне блюдо в теплому вигляді.

Як приготувати плов з гречки зі свининою в мультиварці

Оригінальний плов виходить з свинини і гречаної крупи. Приготуйте просте і смачне блюдо, яке нікого не залишить байдужим. Обідній варіант легко приготувати в мультиварці.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,4 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Крупа гречана – 1 склянка
  • Вода – 3 ст.
  • Сіль – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Дрібними кубиками нарізаємо цибулину.

2. Крупно натираємо моркву і викладаємо її разом з цибулею в розігріту каструлю. Необхідно попередньо додати рослинне масло.

3. Після того, як овочі стануть м’якими, нарізаємо свинину і також кладемо в чашу мультиварки.

4. Вливаємо до продуктів воду, додаємо сіль і спеції, встановлюємо режим «Гасіння» на 40-60 хвилин.

5. Коли м’ясо досить протушкувати, викладаємо до нього промиту під водою гречку.

6. Кладемо в чашу лавровий лист, включаємо режим «Підігрів» і чекаємо 20 хвилин.

7. Вимикаємо мультиварку, готовий плов з гречки і свинини викладаємо на тарілки і подаємо до столу.