Штрудли – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Штрудли – це апетитне блюдо традиційної німецької кухні. Воно порадує вас неймовірною аппетитностью і поживними властивостями. Подавайте його до сімейного обіду або вечері. Є багато варіацій цікавого частування. Кращі ідеї ми зібрали для вас у перевіреної кулінарної добірці з шести рецептів з покроковими фотографіями.

Штрудли по-німецьки з м’ясом і картоплею

Штрудли по-німецьки з м’ясом і картоплею – це неймовірно ситне, апетитне і яскраве за смаком страва для домашнього столу. Щоб кулінарний процес пройшов з комфортом, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Здивуйте своїх близьких цікавим частуванням німецької кухні.

Інгредієнти на
4 порц.

  • М’ясо ⅔ кг
  • Картопля 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Масло рослинне для змащування тесту
  • Для тіста:
  • Борошно 200 гр.
  • Вода ½ склянки
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Спочатку приготуємо тісто. Просіваємо в глибоку миску борошно. Розбиваємо до неї куряче яйце і вливаємо воду, попередньо розмішати з сіллю.
  2. Починаємо вимішувати вміст до утворення щільного тіста. Закриваємо його харчовою плівкою і залишаємо на час.
  3. Очищаємо картоплю, промиваємо його і ріжемо кубиками середнього розміру.
  4. Очищену моркву ріжемо кружальцями.
  5. Тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю.
  6. Добре промиваємо м’ясо, обсушуємо його і ріжемо такими ж шматочками, як і картоплю. М’ясо можна використовувати будь – яловичину, свинину, курку. Головне, щоб воно було молоде. У цьому рецепті використовуються курячі стегенця.
  7. Повертаємося до тесту. Ділимо його на дві частини і розгортаємо в тонкі кола.
  8. Рясно промазуємо пласти тіста рослинною олією.
  9. Звертаємо їх в тонкі рулетики.
  10. Далі рулетики ріжемо невеликими шматочками однакової товщини.
  11. Викладаємо інгредієнти в казан шарами: м’ясо, цибулю, моркву, картоплю, шматочки тіста. Повторюємо шари.
  12. Посипаємо заготівлю сіллю і спеціями за смаком. Заливаємо вміст водою. Доводимо до кипіння і після тушкуємо на слабкому вогні близько 30-40 хвилин.
  13. Штрудли по-німецьки з м’ясом і картоплею готові. Викладайте на блюдо сервірувальну тарілку і подавайте до столу!