Штрудли – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Штрудли з тестом на воді

Штрудли з тестом на воді – це апетитне і неймовірно ситна страва німецької кухні, яке кожен може повторити в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Готове частування подавайте до сімейного обіду або вечері!

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Рис – 4 ст. л.
  • Фарш свинячий – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Соус томатний – 250 гр.
  • Вода – 70 мл

Для тіста:

  • Борошно – 3 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Замішуємо просте тісто з борошна, води і солі. Необхідно отримати щільний однорідний ком, дайте йому відпочити.

Крок 2. Відміряємо потрібну кількість рису і промиваємо його під водою.

Крок 3. Відварюємо рис до готовності в підсоленій воді.

Крок 4. Свинячий фарш з’єднайте з рисом, подрібненою цибулею, сіллю і перцем. Гарненько вимішуємо масу.

Крок 5. Готове тісто на воді тонко розкачуємо, після нарізаємо широкими довгими смужками.

Крок 6. Фарш викладаємо на смужки тонким шаром.

Крок 7. Скручуємо заготовки в щільні рулети. Викладаємо їх у форму для запікання.

Крок 8. Заливаємо частування сумішшю з томатної пасти і води. Відправляємо страву в розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Крок 9. Штрудли з тестом на воді готові. Подавайте апетитне частування до столу!