Штрудли з тестом на воді
Штрудли з тестом на воді – це апетитне і неймовірно ситна страва німецької кухні, яке кожен може повторити в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Готове частування подавайте до сімейного обіду або вечері!
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Рис – 4 ст. л.
- Фарш свинячий – 350 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Соус томатний – 250 гр.
- Вода – 70 мл
Для тіста:
- Борошно – 3 склянки
- Вода – 1 склянка
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Замішуємо просте тісто з борошна, води і солі. Необхідно отримати щільний однорідний ком, дайте йому відпочити.
Крок 2. Відміряємо потрібну кількість рису і промиваємо його під водою.
Крок 3. Відварюємо рис до готовності в підсоленій воді.
Крок 4. Свинячий фарш з’єднайте з рисом, подрібненою цибулею, сіллю і перцем. Гарненько вимішуємо масу.
Крок 5. Готове тісто на воді тонко розкачуємо, після нарізаємо широкими довгими смужками.
Крок 6. Фарш викладаємо на смужки тонким шаром.
Крок 7. Скручуємо заготовки в щільні рулети. Викладаємо їх у форму для запікання.
Крок 8. Заливаємо частування сумішшю з томатної пасти і води. Відправляємо страву в розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Крок 9. Штрудли з тестом на воді готові. Подавайте апетитне частування до столу!