Штрудли – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Штрудли з квашеною капустою

Штрудли з квашеною капустою порадують вас яскравим смаком, соковитістю і поживністю. Подавайте до великого сімейного обіду або вечері. У приготуванні апетитного страви вам допоможе перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Капуста квашена – 300 гр.
  • Свинина – 0,5 кг
  • Картопля – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Вода – 320 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Для тіста:

  • Борошно – 0,5 кг
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Масло вершкове топлене – 60 гр.
  • Дріжджі сухі – 2 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. М’ясо нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 2. Далі приготуємо тісто. Для його замішування можна використовувати хлібопічку. Викладаємо в контейнер рідкі продукти.

Крок 3. Далі додаємо сухі інгредієнти. Включаємо режим для дріжджового тіста і очікуємо замішування.

Крок 4. Очищаємо цибулини і нарізаємо тонкими півкільцями.

Крок 5. У утятнице або казані обсмажуємо шматочки м’яса з цибулею.

Крок 6. Викладаємо сюди квашену капусту.

Крок 7. Доповнюємо заготівлю сіллю і чорним меленим перцем. Перемішуємо. Прибираємо заготовку з плити.

Крок 8. Очищаємо картоплю і ріжемо його кубиками середнього розміру. Викладаємо до м’яса з капустою.

Крок 9. Готове тісто ділимо на невеликі шматочки. Їх розкачуємо і звертаємо в рулетики.

Крок 10. Викладаємо рулетики з тіста на картопляний шар. Заливаємо водою, кип’ятимо і тушкуємо під кришкою близько години.

Крок 11. Штрудли з квашеною капустою готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!