Штрудли з квашеною капустою
Штрудли з квашеною капустою порадують вас яскравим смаком, соковитістю і поживністю. Подавайте до великого сімейного обіду або вечері. У приготуванні апетитного страви вам допоможе перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час готування – 2 години
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Капуста квашена – 300 гр.
- Свинина – 0,5 кг
- Картопля – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Вода – 320 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Для тіста:
- Борошно – 0,5 кг
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Масло вершкове топлене – 60 гр.
- Дріжджі сухі – 2 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. М’ясо нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 2. Далі приготуємо тісто. Для його замішування можна використовувати хлібопічку. Викладаємо в контейнер рідкі продукти.
Крок 3. Далі додаємо сухі інгредієнти. Включаємо режим для дріжджового тіста і очікуємо замішування.
Крок 4. Очищаємо цибулини і нарізаємо тонкими півкільцями.
Крок 5. У утятнице або казані обсмажуємо шматочки м’яса з цибулею.
Крок 6. Викладаємо сюди квашену капусту.
Крок 7. Доповнюємо заготівлю сіллю і чорним меленим перцем. Перемішуємо. Прибираємо заготовку з плити.
Крок 8. Очищаємо картоплю і ріжемо його кубиками середнього розміру. Викладаємо до м’яса з капустою.
Крок 9. Готове тісто ділимо на невеликі шматочки. Їх розкачуємо і звертаємо в рулетики.
Крок 10. Викладаємо рулетики з тіста на картопляний шар. Заливаємо водою, кип’ятимо і тушкуємо під кришкою близько години.
Крок 11. Штрудли з квашеною капустою готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!