Суп з яловичини – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Суп з яловичини – це просте та смачне кулінарне рішення для домашнього обіднього меню. М’ясна гаряча страва можна приготувати різними способами. Найкращі варіанти ми зібрали для вас у нашій перевіреній добірці з десяти смачних рецептів з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.

Суп харчо із яловичини з рисом

Суп-харчо з яловичини з рисом – це неймовірно смачне та поживне частування для вашого домашнього обіду. Такий продукт порадує апетитним зовнішнім виглядом та наваристістю. Приготувати харчо своїми руками нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями.

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Яловичина – ½ кг
  • Рис білий – 80 гр.
  • Вода – 2.5 л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 8 зуб.
  • Томатная паста – 100 гр.
  • Аджика – 25 гр.
  • Приправа – 2 ч.л.
  • Коріандр мелений – 1 ч.л.
  • Кинза – 1 пучок
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Олія – ​​для смаження

Процес приготування:

Як приготувати суп з яловичини? Підготуємо усі необхідні продукти за списком.

М’ясо промиваємо під водою та обсушуємо за допомогою паперових рушників. Потім нарізаємо його невеликим кубиком.

Викладаємо кубики яловичини в каструлю та заливаємо водою. Варимо на повільному вогні півтори-дві години, періодично забираючи піну.

Дрібно рубаємо ножем очищені цибуля і часник.

У невеликому сотейнику обсмажуємо цибулю з часником на олії. Готуємо кілька хвилин.

Додаємо до овочів подрібнені стебла кінзи та аджику. Через 3 хвилини додаємо томатну пасту. Готуємо близько 25 хвилин, періодично помішуючи.

Готову яловичину витягаємо з бульйону.

Сам бульйон проціджуємо та виливаємо назад у каструлю. Солимо і доводимо до кипіння. Далі додаємо томатну масу та лавровий лист. Всипаємо уцхо-сунелі та коріандр. Знову доводимо до кипіння.

Сюди висипаємо добре промитий рис та варимо ще 15 хвилин. Забираємо заготівлю з вогню, повертаємо до неї м’ясо і відправляємо подрібнену зелень. Закриваємо суп кришкою і залишаємо наполягати на 10 хвилин.

Суп харчо з яловичини з готовий рис. Розливайте по тарілках та подавайте до столу, доповнивши подрібненою зеленню!